خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله پهپادی مقاومت عراق به فرودگاه بن گورین تل آویو

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 فروردین 1403 - 08:53
مقاومت اسلامی عراق فرودگاه بن گوریون در عمق اسراییل را با هواپیماهای بدون سرنشین هدف قرار داد.
مقاومت،عراق،قرار،هدف،اعلام،اسلامي،سرنشين

«مقاومت اسلامی عراق» سحرگاه چهارشنبه اعلام کرد که فرودگاه بن گوریون در عمق اسرائیل را با هواپیماهای بدون سرنشین هدف قرار داده است.
مقاومت عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: مجاهدین مقاومت اسلامی در سحرگاه چهارشنبه فرودگاه بن گوریون را در عمق دستگاه غاصب با پهپاد هدف قرار دادند.
انهدام سنگرهای دشمن در تکمیل مرحله دوم عملیات ادامه دارد.
مقاومت در برابر اشغالگری، حمایت از مردم غزه و پاسخ به کشتارهای صهیونیست‌ها علیه غیرنظامیان بی دفاع فلسطینی به عملیات خود ادامه خواهد داد.
سحرگاه دوشنبه گذشته نیز، «مقاومت اسلامی عراق» اعلام کرده بود که با استفاده از پهپاد، پایگاه هوایی پهپادهای ارتش رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی را هدف قرار داده است.
مقاومت عراق هفته گذشته نیز تأیید کرده بود که فرودگاه بن گوریون اسرائیل هدف پهپادها قرار گرفته است.
«مقاومت اسلامی در عراق» تأیید کرده بود که با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین نیروگاه برق فرودگاه حیفا را هدف قرار داده است، در حالی که چند روز پیش از آن اعلام کرده بود که ایستگاه مواد شیمیایی در بندر حیفا را هدف قرار داده است.
در ابتدای فوریه گذشته نیز «مقاومت اسلامی عراق» اعلام کرده بود که هدفی را در شهر ایلات اسرائیل با پهپاد مورد حمله قرار داده است.
مقاومت عراق همچنین در ۲۵ ژانویه، چند روز پس از تأیید اینکه مناطقی از فلسطین اشغالی را با هواپیماهای بدون سرنشین بمباران کرده است، اعلام کرد که بندر اشدود اسرائیل را هم با هواپیماهای بدون سرنشین هدف قرار داده است.
این در حالی است که بندر اشدود تقریباً ۱۰۰۰ کیلومتر با بغداد، پایتخت عراق فاصله دارد.
منبع: خبرگزاری مهر