خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله به بیمارستان «شفاء غزه» نماد شکستی جدید تل‌آویو - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 29 اسفند 1402 - 22:31
با وجود تمام تلاش های تبلیغاتی ارتش رژیم صهیونیستی حتی تحلیلگران این رژیم هم تجاوز وحشیانه به بیمارستان شفاء در شهر غزه را یک شکست توصیف می کنند.
اسرائيل،ارتش،نظامي،تحليلگر،شفاء،عبري،حماس،صهيونيستي،بازداشت، ...

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، با وجود آن که رژیم صهیونیستی تلاش دارد با انتشار تصاویری از بازداشت فلسطینیان بی دفاع در اطراف بیمارستان شفاء این اقدام خود را یک پیروزی جلوه دهد اما حتی تحلیلگران نظامی رژیم صهیونیستی هم تاکید دارند این اقدام چیزی جز یک شکست نیست.
عاموس هارئیل تحلیلگر نظامی روزنامه عبری زبان هاآرتص در یادداشتی که امروز سه شنبه منتشر شد اعلام کرد: بعد از پنج و نیم از آغاز جنگ در غزه و علیه حماس و بعد از حدود 4 ماه از اقدام اولیه ارتش اسرائیل، یک یگان عملیاتی ارتش اسرائیل مجبور شد چندین ساعت برای محاصره و ورود به بیمارستان شفاء وقت صرف کند.
به نوشته این تحلیلگر صهیونیست، گرچه ارتش اسرائیل دست آخر وارد بیمارستان شد، اما این عملیات ثابت کرد که حماس به شدت از نقطه‌ای که به آن تسلیم شدن اطلاق می‌شود، فاصله دارد، حتی در مناطقی که ارتش اسرئیل مدت‌ها پیش اعلام کرده بود تمام ساختار نظامی این سازمان را در آن از بین برده نیز این امر صدق می‌کند.
هارئیل می‌افزاید: وقتی ارتش اسرائیل اعلام می‌کند در منطقه‌ای چند ماه پیش آن را پاکسازی کرده دست به عملیات نظامی زده است به این معنی است حماس در حال بازسازی خویش است.
در این بین اور هیلر تحلیلگر نظامی شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گفتگویی با رادیو اف ام 103 که امروز سه شنبه پخش شد و در سایت این شبکه هم منتشر شد گفت: عملیات نظامی جدید در مجتمع پزشکی شفاء چیزی جز نماد شکست بزرگ اسرائیل نیست.
او در بخشی از گفتگوی خود گفت: یکی از دشواری هایی که اسرائیل در نوار غزه با آن مواجه است آن است که هیچ ساختار و نیرویی حاضر به کنترل این منطقه بعد از خروج ارتش اسرائیل نیست.
در همین راستا، امیر بوحبوس تحلیلگر نظامی پایگاه عبری زبان واللا نیوز در این رابطه به این رادیو گفت: شاید بتوان گفت، این تنها راهی بود که اسرائیل بتواند 200 فلسطینی را یک جا بازداشت کند، ارتش اسرائیل با‌ این حمله خود توانست تعداد زیادی از افراد را بازداشت کند و با خود ببرد.
انتهای پیام/