خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تماس تلفنی بایدن و نتانیاهو در میان تنش‌های غزه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 28 اسفند 1402 - 20:53
جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در میانه تنش‌ها بین دو طرف در مورد غزه، با یکدیگر تلفنی گفتگو کردند.
بايدن،نتانياهو،رفح،غزه،اسرائيل،شومر،كاخ

کاخ سفید امروز دوشنبه اعلام کرد که بایدن با نتانیاهو در مورد تحولات اخیر در اسرائیل و غزه از جمله وضعیت رفح و تلاش‌ها برای افزایش کمک بشردوستانه به غزه گفتگو کردند.
این تماس تلفنی در حالی انجام می‌شود که هفته گذشته چاک شومر رهبر اکثریت سنا و عالی رتبه‌ترین مقام یهود در تاریخ آمریکا خواستار برگزاری انتخابات جدید در سرزمین‌های اشغالی شد که این مساله واکنش‌های اعتراضی مقام‌های صهیونیست را در پی داشت.
شومر در صحن مجلس سنای آمریکا گفت که نتانیاهو یک مانع برای صلح در خاورمیانه است و با ارجحیت نهادن نجات سیاسی خود به جای منافع اسرائیل، مسیرش را گم کرده است.
بایدن با تقدیر از صحبت‌های این سناتور ارشد، آن را یک سخنرانی خوب توصیف کرد.
با اینحال کاخ سفید بعدا اعلان داشت که بایدن خواستار انتخابات جدید یا تغییر نتانیاهو نیست.
یکی از بزرگترین اختلاف نظر‌ها بین بایدن و نتانیاهو در مورد سرنوشت رفح است که رژیم صهیونیستی اعلام کرده قصد حمله به این شهر که بیش از یک میلیون فلسطینی ساکن آن هستند را دارد.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه گفت که قصد دارد کارزار نظامی علیه رفح را ادامه دهد، هرچند که ایالات متحده و دیگر متحدان اسرائیل از او خواسته‌اند که به این شهر در جنوب نوار غزه حمله نکند.