خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری عامل آتش‌سوزی عمدی در کاشان - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 28 اسفند 1402 - 19:53
فرمانده انتظامی شهرستان کاشان از دستگیری عامل آتش سوزی عمدی منازل و یک خودرو در یکی از روستاهای کاشان خبر داد.
كاشان،متهم،عامل،پليس،اقدام،كاكاوند

سرهنگ ایرج کاکاوند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان ضمن اشاره به دستگیری عامل آتش‌سوزی عمدی در کاشان اظهار داشت: متهم انگیزه خود از این اقدام مجرمانه را اختلافات شخصی با اهالی عنوان کرد.
وی افزود: در پی اعلام چند مورد آتش‌سوزی منزل و خودرو در یکی از روستاهای شهرستان کاشان بررسی موضوع با توجه به حساسیت آن به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس فرماندهی انتظامی کاشان قرار گرفت.
با انجام اقدام‌های تخصصی و تحقیقات توسط ماموران در نهایت هویت عامل اصلی آتش‌سوزی پنج منزل مسکونی و خودرو شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضایی، متهم در یک عملیات دستگیر شد.
فرمانده انتظامی شهرستان کاشان در بیان علت این اقدام از سوی عامل آتش‌سوزی تصریح کرد: متهم در تحقیق‌های تکمیلی پلیس، به بزه انتسابی اعتراف و انگیزه خود از این اقدام مجرمانه را اختلافات شخصی با برخی از اهالی روستا عنوان کرد.
سرهنگ کاکاوند با بیان اینکه شهروندان هر موضوع و موارد مشکوک را به پلیس اطلاع دهند، خاطر نشان کرد: پس از تشکیل پرونده، فرد دستگیر شده برای انجام اقدام‌های قانونی لازم به مرجع قضایی تحویل داده شد.
انتهای پیام/801/