اجرای طرح «افق» در ۱۳ بقعه متبرکه شاخص استان اصفهان
اصفهان-مدیرکل اوقاف و امور خیریه اصفهان گفت: طرح «افق» در ۱۳ بقعه متبرکه شاخص استان اصفهان در راستای نیل به اهداف اجتماعی، فرهنگی و قرآنی اجرا می شود.

حجت الاسلام صادقی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به طرح جامع «افق» با در راستای نیل به اهداف اجتماعی، فرهنگی و قرآنی ابراز داشت: کلمه «افق» در واقع سرنامی از سه واژه اجتماعی، فرهنگی و قرآنی است و این طرح در ۱۳ بقاع متبرکه شاخص در استان اصفهان اجرا می شود.
وی با برشمردن اهداف طرح «افق» افزود: این طرح در نظر دارد با تقویت کارکردهای اجتماعی، فرهنگی و قرآنی در راستای تبدیل بقاع متبرکه و امامزادگان به قطب فرهنگی، زمینه حضور و مشارکت فعال جوانان و نیروهای متعهد و ارزشی در عرصه فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی را فراهم کند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه اصفهان بیان داشت: در طرح «افق» سعی شده تا از ظرفیت تشکل های مردمی و هیئت های مذهبی در راستای تقویت مشارکت شهروندان، زائرین و مجاورین در راستای مقابله با آسیب های اجتماعی اهتمام لازم صورت گیرد.
وی با اشاره به الگوسازی خدمات اجتماعی متناسب با آموزه های دینی و شاخص های مذهبی در ترویج معارف و علوم قرآنی و تدوین اندیشه گفتمان انقلاب اسلامی تصریح کرد: با ارتقای بقاع متبرکه که پیش تر نیز دارای مراکز فرهنگی و قرآنی بودند در صدد رساندن کمک ها و اجرایی کردن نیات واقفین خیراندیش خواهیم بود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه اصفهان با اشاره به آستانه مقدسه حضرت زینب بنت موسی بن جعفر (ع)، آرامگاه علامه مجلسی، آستان مقدس امامزاده محسن (ع)، امامزاده آقا علی عباس، امامزاده سلطان علی محمد باقر در مشهد اردهال کاشان، آستان مقدس امامزاده محمد هلال ابن علی (ع) و به همراه دیگر بقاع متبرکه شاخص که میزبان طرح افق خواهند بود، ابراز داشت: در گذشته ۴۰ مرکز امکان خدمات فرهنگی و قرآنی را فراهم می کردند که در بازبینی صورت گرفته استان اصفهان تکنون طرح «افق» را در ۱۳ بقعه متبرکه برگزار کند.
وی افزود: امیدواریم با رویکرد آسیب شناسانه به مسایل اجتماعی در طرح جامع «افق»، موضوع محرومیت زدایی را هم پیش ببریم و ضرورت زندگی اجتماعی بر آموزه های قرآنی را از طریق طرح مذکور برای شهروندان، زائرین و مجاورین فراهم کنیم.