خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش بینی رشد ۴.۸ درصدی سفرها در ایام نوروز

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 28 اسفند 1402 - 15:30
رئیس مرکز تدوین مقررات ایمنی وزارت راه و شهرسازی گفت: طبق پیش بینی‌های صورت گرفته در ایام نوروز شاهد رشد ۴.۸ درصدی سفر‌ها خواهیم بود.
ايمني،سفرها،ناوگان،جاده،سفر

رضا نفیسی رئیس مركز تدوین مقررات، ایمنی حمل ونقل، پدافند غیر عامل و مدیریت بحران وزارت راه و شهرسازی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: طبق پیش بینی های انجام شده در حال حاضر شاهد ۳تا ۵درصدی در ناوگان و ۴.۸ درصد رشد سفرها در روز داشته باشیم.
به گفته وی طی بازدیدهای که انجام شده مشکل خاصی از لحاظ تامین ناوگان به ویژه در بخش اتوبوسی نداشته ایم و تمامی سفرها با هدف افزایش ایمنی برنامه ریزی شده است.
او می گوید: در بحث نظارت وکنترل جاده ای و با هماهنگی پلیس راهور و اورژانس ایمنی سفر را در تمامی محورها فراهم خواهیم کرد.
او اظهار کرد: خواب آلودگی و سرعت غیر مجاز از مهم ترین عوامل تصادفات جاده ای است که امیدواریم با تدابیری که صورت میگیرد بتوانیم سفر ایمنی در ایام نوروز برقرار کنیم.