خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور بیش از هزار محکوم جرایم غیرعمد در زندان‌های کشور

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 26 اسفند 1402 - 13:26
رئیس هیات امناء ستاد دیه کشور در واپسین روز‌های سال از حضور ۱۲۵۶۵ محکوم جرایم غیرعمد در سطح زندان‌های کشور خبر داد.
ديه،ستاد،كشور،زندانيان،جرايم،نفر،غيرعمد،بابت،بانكي

سید اسداله جولایی رئیس هیات امناء ستاد دیه کشور گفت: هم اکنون ۵۵۷ بانوی ایرانی و ۱۲۰۰۸ مرد اغلب عائله‌مند، نه بابت ارتکاب اعمال مجرمانه بلکه به صرف تنگدستی در تسویه دیون خصوصی با رقم بدهی بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان در پشت میله‌های سرد زندان، گذران عمر می‌کنند.
وی با تفکیک جرایم این محکومان غیربزهکار اظهار کرد: ۱۱۵ نفر از این افراد بابت عجز در پرداخت دیات ناشی از وقوع حوادث کارگاهی و بعضاً سوانح رانندگی، ۱۸۵۶ نفر بعلت عدم توانایی در پرداخت مطالبات مهریه، ۴۲۴ نفر بدلیل ارایه دادخواست‌های نفقه و ۱۰۱۷۰ مددجو نیز بدنبال تعهدات مالی مرتبط مطرح شده در حوزه اسناد و اوراق بانکی گرفتار بند شده‌اند.
نایب رئیس هیات مدیره ستاد دیه کشور با دعوت از خیرین در جهت کاهش حداکثری زندانیان جرایم غیرعمد افزود: برای پیشگیری از هرگونه سوءاستفاده احتمالی در کمک به آزادی زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد و کسب اطلاع از شماره حساب‌های مربوطه، مردم نوعدوست کشور می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی ستاد مردمی دیه کشور به نشانی irpo.ir مراجعه نموده یا از طریق کارت بانکی ستاد دیه به شماره ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۹۵۱۷۵۰۳ اقدام به آزادی این دسته از زندانیان نیازمند کنند.