خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 04 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روی لینک‌های ناشناس کلیک نکنید! - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 24 اسفند 1402 - 16:53
فرمانده پلیس فتای استان اردبیل گفت: هموطنان روی لینک های ناشناس کلیک نکرده و برای دیگران هم ارسال نکنند.
كاربران،بانكي،حساب،اردبيل

سرهنگ علی قهرمان‌طالع در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: کاربران به هیچ وجه به لینک‌های ارسالی در کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی با عناوین مختلف توجه نکرده و روی آن کلیک نکنند.
وی تصریح کرد: این لینک‌‌ها و پیام‌ها توسط کلاهبرداران ارسال می‌شود و به بهانه خالی کردن حساب کاربران بوده است.
فرمانده پلیس فتا استان اردبیل گفت: متأسفانه از این طریق حساب بسیاری از کاربران خالی شده که شکایات خود را باید به پلیس فتا اعلام کنند.
قهرمان‌طالع افزود: در آستانه عید یکی از شگـردهای کلاهبرداری برای سرقت کارت‌های بانکی و برداشت غیرمـجاز از موجودی حساب بانکی قربانیان، بهره‌گیری از دستگاه‌های اسکیمر برای جعل کارت‌های بانکی است که نیاز است کاربران هنگام وارد کردن رمز عبور مراقب باشند و از تحویل کارت خود به فروشندگان پرهیز کرده و حتما رسید را دریافت و بررسی کنند.
انتهای پیام/131