کسب رتبه دوم استان مرکزی در تحقق تعهد اشتغال
استاندار مرکزی گفت: استان مرکزی در تحقق اشتغال تعهد شده رتبه دوم کشور را دارد.

بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص الائمه ظهر امروز در شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی اظهار داشت: نرخ بیکاری استان در جدول نرخ بیکاری رتبه 30 است و در انتهای جدول قرار داردو و جزو دومین استانی است که کمترین نرخ بیکاری را داراست، نرخ بیکاری استان از 8.1 در سال گذشته به 6.3 درصد در پاییز امسال رسیده است.
وی افزود: استان مرکزی در تحقق اشتغال تعهد شده رتبه دوم کشور را دارد، بالغ بر 150 درصد تعهد استان در درآمدهای مالیاتی محقق شده است، اخذ مالیات از حوزه دلالی و سفته بازی به نفع فعالان اقتصادی یکی از سیاستهای دولت است که در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده است، همچنین کاهش مالیات شرکتها از 25 درصد به 18 درصد جزو برنامههای عملیاتی دولت است که به نفع تولیدکنندگان است.
استاندار مرکزی تصریح کرد: اشتغال اتباع بیگانه در بخش تولید و شرکتهای تولیدی به ویژه در بخش کشاورزی، ساختمان و صنعت از جمله مشکلات استان است، اشتغال اتباع بیگانه فاقد مجوز کار و مجوز اقامت غیرقانونی است و مجازات دارد و در این خصوص بارها از سوی اداره کار تذکر داده شده است.
مخلصالائمه در مورد صنایع تبدیلی گفت: در مورد صنایع تبدیلی به غفلت یا خیانت تصمیمگیری شده و بهرهمندی نامطلوب صنایع تبدیلی از کدهای آیسیک صنعت نیز نقیصه ایجاد کرده است، به جهت اینکه هم در سیاست کلی نظام و هم در اقتصاد مقاومتی باید این مسئله اصلاح شود در استان مرکزی تا حد زیادی تلاش شد تا مانعی برای راه اندازی صنایع تبدیلی وجود نداشته باشد.
وی با اشاره به مشارکت مردم در انتخابات 11 اسفندماه خاطرنشان کرد: حضو مردم پای صندوقهای رای و مشارکت آنها سبب شد طرح ونقشه بیگانگان، معاندین و استکبار جهانی به نتیجه نرسد، در میان استانهای صنعتی مرکزی کشورکه نظام مسائل مشترک دارند استان مرکزی بالاترین نرخ مشاکت را داشته است.
بدون صنایع تبدیلی زنجیره بخش کشاورزی ناقص است
علی صفری، رئیس جهاد کشاوری استان مرکزی اظهار داشت: بخش کشاورزی زنجیره تولید دارد و یکی از حلقههای مهم صنایع تبدیلی است، بدون صنایع تبدیلی زنجیره بخش کشاورزی ابتر است چراکه صنایع تبدیلی پیشران بخش کشاروزی هستند.صنایه تبدیلی افزاش اشتغال را به همراه دارد و هم اکنون 7 هزار نفر در بخش صنایع تبدیلی فعال هستند، یکی از کارکردهای اصلی صنایع تبدیلی ایجاد ارزش افزوده است.
وی افزود: طبق قانون انتزاع، تولی گری صنایع تبدیلی به بخش کشاورزی محول شده است، گرچه این قانون به درستی اجرا نشد اما بالغ بر 2 هزار کد آیسیک از صمت جدا شد و به جهاد کشاورزی اضافه شد، این صایع ذیل بخش کشاورزی هستند اما جنس و فرایند آنها صنعتی است، این صنایع کم آب برترین حلقه در بخش کشاورزی هستند.
رئیس جهاد کشاوری استان مرکزی بیان کرد: استان مرکزی جزو هشتمین استان در صنایع تبدیلی است اما پراکنش خوبی ندارد، الان بحث آب به عنوان مانعی است که نمیتوان توسعه صنایع تبدیلی را شاهد باشیم، با وجود اینکه قانونگذار برای حمایت از صنایع تبدیلی قانونهای خوبی وضع کرده است اما در حال حاضر ترمز صنایع تبدیلی در استان بحث آب است.
امسال 37 جلسه کارشناسی تخصصی در اتاق بازگانی برگزار شد
ناصر بیکی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی اراک در این نشست اظهار داشت: آن چیزی که نگران هستیم افزایش 50 درصدی مالیات در سال آینده است که باید برای آن تدبیری اندیشیده شود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی اراک عنوان کرد: امسال 37 جلسه کارشناسی تخصصی در اتاق بازگانی برگزار شد و برگزاری جلسات کارشناسی سبب شد 15 درصد از مشکلات ارجاع شده به شورای گفتوگو در جلسات تخصصی حل شود و 85 درصد مشکلات باقی مانده به شورای گفت و گو دولت و بخش خصوصی بررسی شود، بیشترین مشکلات در بخش کشاورزی است.
انتهای پیام/711/.