خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دپوی محموله بزرگ موادمخدر در مرز سراوان

مشرق | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 23 اسفند 1402 - 14:06
فرمانده مرزبانی فراجا از کشف بیش از یک تن موادمخدر دپو شده در حوزه هنگ مرزی سراوان خبر داد.
مخدر،مواد،مرزبانان،محموله،اطلاعاتي،كيلوگرم،دپوي

به گزارش مشرق، سردار احمدعلی گودرزی گفت: در اجرای طرح مبارزه با مواد مخدر، مرزداران هنگ مرزی سراوان با اشراف اطلاعاتی از دپوی محموله مواد مخدر و برنامه‌ریزی سوداگران مرگ جهت انتقال آن به داخل کشور مطلع شدند.
فرمانده مرزبانی فراجا در ادامه افزود: مرزبانان پس از انجام یک سری اقدامات اطلاعاتی هدفمند و پایش دقیق منطقه، موفق شدند محل اختفای محموله مواد مخدر را شناسایی کنند.
سردار گودرزی با بیان اینکه خانه‌ای متروکه محل دپوی محموله مواد مخدر بود، اظهار کرد: مرزبانان در بازرسی دقیق از منزل یک تن و ۳۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک شامل؛ ۹۷۰ کیلوگرم تریاک و ۶۰ کیلوگرم حشیش را که به طرز ماهرانه‌ای در گالن‌های ۶۰ لیتری جاساز شده بود را کشف کردند.
فرمانده مرزبانی انتظامی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و مجاهدت‌های مرزبانان، بیان داشت: مرزهای ایران اسلامی با زحمات و حضور شبانه‌روزی مرزداران و با همکاری سایر نهادهای اطلاعاتی و امنیتی و با حمایت‌های همیشگی مرزنشینان غیور برای زندگی و هرگونه فعالیت اقتصادی، اجتماعی، صنعتی و… در امنیت کامل است.