خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازدید رئیس سازمان راهداری کشور از محور شهداد ـ نهبندان

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 24 خرداد 1398 - 20:45
در بازدید رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور از محور شهداد – نهبندان مقرر شد که پس از تبخیر کامل آب‌های حاشیه محور و فراهم شدن زمینه مناسب فنی برای انجام عملیات بازسازی راه، کار بازسازی مسیر آغاز شود.
محور،راهداري،حمل،استان،كشور،نقل،شهداد،نهبندان،كرمان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، عبدالهاشم حسن‌نیا معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور از محور سیل‌زده شهداد – نهبندان بازدید کرد.
در این بازدید معاون برنامه‌ریزی و معاون راه‌های روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور و مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان نیز حسن‌نیا را همراهی کردند تا ضمن بررسی مجدد صدمات وارده به این محور، میزان خسارات را جهت ترمیم و باز گشایی محور برآورد نمایند.
حسن‌نیا معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور در جریان این بازدید با اشاره به اینکه محور شهداد - نهبندان که در مسیر جاده ترانزیتی جنوب شرق به شرق و شمال شرق کشور قرار دارد اظهار داشت: این محور به عنوان محور اصلی و عمدتا محل عبور کالا به شمال شرق کشور شناخته می‌شود.
وی افزود: در بخش مسافر نیز سالانه تعدادی از اتوبوس‌های زائران حضرت ثامن‌الحجج(ع) از استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب استان کرمان از همین مسیر تردد می‌کنند.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با یادآوری اینکه بارندگی‌های اواخر فروردین ماه سالجاری، این محور به علت طغیان رودخانه‌ها دچار تخریب اساسی شده است گفت: حدود 30 کیلومتر از مسیر شهداد به سمت نهبندان تخریب شده به‌طوری که زیر ساخت‌های این محور کاملا تخریب شده و تردد در آن ناممکن است.
سیدعلی حاج‌سیدعلیخانی مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان کرمان نیز در این بازدید اظهار داشت: مقرر شد پس از تبخیر کامل آب‌های حاشیه محور و فراهم شدن زمینه مناسب فنی برای انجام عملیات بازسازی راه، کار بازسازی مسیر آغاز شود.
وی با بیان اینکه طول محور شهداد - نهبندان بیش از 180 کیلومتر است گفت: کل این محور در منطقه کویری با آب و هوای خشک و تابستان بسیار گرم و سوزان قراردارد.
مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان کرمان با اشاره به وجود کلوت‌ها در این محور بیان کرد: از این رو این محور یکی از محورهای گردشگری استان محسوب می‌شود و سالانه علاقمندان زیادی از داخل و خارج از استان به این منطقه سفر می‌کنند.
انتهای پیام/ش