مجروحیت سه مامور انتظامی در ماموریت چهارشنبه پایانی سال
باشگاه خبرنگاران
|
اجتماعی و حوادث
|
سه شنبه، 22 اسفند 1402 - 22:54
سرهنگ علی همه خانی گفت: متأسفانه تاکنون سه نفر از پرسنل انتظامی با پرتاب نارنجک دست ساز، در مناطق فلاح و خیابان هنگام از ناحیه صورت مجروح شدند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد؛
سرهنگ علی همه خانی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ گفت: با آغاز ماموریت فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در چهارشنبه پایانی سال با هدف تامین امنیت شهروندان، واحدهای انتطامی در مناطق مختلف تهران مستقر شدند و نسبت به اجرای ماموریتهای محوله اقدام نمودند.
وی افزود: تا ساعت ۲۲:۰۰ روز سه شنبه مورخه ۲۲ اسفندماه، متأسفانه تاکنون سه نفر از پرسنل انتظامی با پرتاب نارنجک دست ساز، در مناطق فلاح و خیابان هنگام از ناحیه صورت مجروح شدند که بلافاصله جهت انجام اقدامات درمانی به بیمارستان منتقل شدند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در این خصوص ادامه داد: متاسفانه یکی از پرسنل از ناحیه صورت دچار جراحت و مصدومیت شدید شده که در حال حاضر جهت عمل جراحی به اتاق عمل منتقل گردید.