خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سردار قاآنی: ترس صهیونیستها از عملیات فلسطینیان کرانه باختری در ماه رمضان به اوج خود رسیده است

تسنیم | سیاسی | سه شنبه، 22 اسفند 1402 - 14:48
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور در سازمان صداوسیما گفت: رژیم صهیونیستی یک ترس همیشگی از عملیات جوانان فلسطینی در ماه رمضان در کرانه باختری داشته است و بدیهی است که این ترس امسال به اوج رسیده است.
عمليات،قاآني،الاقصي،طوفان،رزمندگان،قدس،سپاه،فرمانده

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز سه‌شنبه در اولین روز ماه مبارک رمضان با حضور در سازمان صداوسیما با رئیس و مسئولین این سازمان دیدار و از عملکرد صداوسیما در پوشش اخبار طوفان الاقصی تقدیر کرد.
سردار قاآنی در این دیدار گفت: رژیم صهیونیستی یک ترس همیشگی از عملیات جوانان فلسطینی در ماه رمضان در کرانه باختری داشته است و بدیهی است که این ترس امسال به اوج رسیده است.
وی افزود: از ویژگی‌های عملیات طوفان الاقصی این بود که همه دنیا به‌صورت واقعی امتحان شدند.
فرمانده نیروی قدس سپاه با اشاره به روحیه رزمندگان فلسطینی گفت: پیام‌های رزمندگان فلسطینی در صحنه نبرد به مذاکره‌کنندگان حماس این است که؛ "ما مقاومت می‌کنیم شما محکم مذاکره کنید".
قاآنی ادامه داد: این رزمندگان با یک ویژگی‌های خاصی این میدان را اداره می‌کنند و توانایی خود را در حدی افزایش داده‌اند که آدم لذت می‌برد.
وی با تحسین طراحی و اجرای عملیات طوفان الاقصی اظهار داشت: جنگ مقاومتی صرفاً با سلاح و ابزار نیست و بایستی ریشه‌های عمیق اعتقادی و معنوی هم در آن باشد.
فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: یک‌سوم نیروهای شرکت‌کننده در این عملیات حافظ قرآن بودند و برخی از آنها مأموریت داشتند که پس از حمله به صهیونیستها مقاومت کنند تا به شهادت برسند.
انتهای پیام/+