خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری رویداد ملی "نوآینـد 3" با مشارکت نخبگان هوش مصنوعی

تسنیم | سیاسی | سه شنبه، 22 اسفند 1402 - 14:48
مرکز پژوهش های مجلس با محوریت دفتر مطالعات حکمرانی اقدام به برگزاری رویداد ملی "نوآینـد 3" با موضوع هوش مصنوعی کرده است.
رويداد،حكمراني،محورهاي،پژوهش،فصل،مسائل،مركز،آينده

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، مرکز پژوهش های مجلس با محوریت دفتر مطالعات حکمرانی اقدام به برگزاری رویداد ملی "نوآینـد 3" با هدف کمک به نظام حکمرانی برای سیاستگذاری و تقنین کشور برای مواجهه پیش دستانه و آینده نگرانه با مسائل و موضوعات مختلف کرده است.
این رویداد در چند فصل موضوعی پس از اجرای موفق رویـداد در دو سـال گذشـته در راسـتای جـذب مشـارکت عمومی، نخبگانی و دانشگاهی برگزار می شود.
رویداد مذکور در فصل اول به دنبال کشف مسائل نوپدید آینده در عرصه هوش مصنوعی است.
مهلت ثبت نام و ارسال ایده ها به این رویداد به صورت مجازی تا 29 اسفندماه تعیین شده است.
مدیریت و نظام اداری، اقتصادی، زیربنایی( کشاورزی، آب، حمل و نقل و..)صنعت، معدن و انرژی، حقوقی و قضایی، سیاسی، فرهنگی اجتماعی، زنان و خانواده، سلامت و حکمرانی از محورهای این رویداد است.
فرصت ارتباط و همکاری با گروه های تخصصی مرکز پژوهش های مجلس و اعطای گواهی رسمی از جمله محورهای این رویداد است.
انتهای پیام/