خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرمی‌راد: مجلس باید متحول شود

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 24 خرداد 1398 - 18:37
دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان کرمانشاه گفت: محور مقاومت یعنی دولت جوان حزب‌الهی باید روی کار بیاید، مجلس متحول شود و انقلاب در مسیر گام دوم انقلاب و مدنظر مقام معظم رهبری با عزت و اقتدار ادامه پیدا کند.‌
انقلاب،اسلامي،مقاومت،ايران،كرمانشاه،معظم،رهبري،مقام،عنوان،اس ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمد کرمی‌راد در سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه کرمانشاه، اظهار داشت: محور مقاومت یعنی اجازه به لیبرال‌های داخلی، فرصت‌طلب‌ها و انحصارطلب‌ها ندهیم.
وی افزود: محور مقاومت یعنی دولت جوان حزب‌الهی باید روی کار بیاید، مجلس متحول شود و انقلاب در مسیر گام دوم انقلاب و مدنظر مقام معظم رهبری با عزت و اقتدار ادامه پیدا کند.
کرمی‌راد گفت: یکی از آثار پربرکت صبر و استقامت ملت ایران، حضور نخست وزیر ژاپن در ایران به عنوان حامل پیام ترامپ است که مقام معظم رهبری با اقتدار و عظمت پاسخ وی را دادند.
وی با بیان اینکه مردم شریف ایران با صبر و استقامت در مقابل دشمن ایستاده است افزود: نخست وزیر ژاپن در محضر ولی امر مسلمین به عنوان پیام‌رسان ترامپ زمانی که قصد بیان مطالبی را داشت مقام معظم رهبری با آن اقتدار و عظمت به محکمی جواب دادند.
دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان کرمانشاه بیان کرد: امام(ره) انقلاب را در زمان نظام دوقطبی ایجاد کرد که در یک رأس آن ایالات متحده آمریکا و در رأس دیگر اتحاد جماهیر شوروی سابق قرار داشتند.
کرمی‌راد افزود: در این نظام دوقطبی هر انقلابی می‌خواست به پیروزی برسد به ناچار باید به بلوک غرب یا شرق وابسته می‌شد و هیچ انقلابی در دنیا نبود که بخواهد همچون جمهوری اسلامی شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» و «نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» را سر بدهد.
وی بیان کرد: امروز تفکر مقام معظم رهبری، نائب برحق امام زمان(عج) به گونه‌ای است که محکم و با استقامت در مقابل زیاده‌خواهی ‌‌‌‌‌های آمریکا و ایادی داخلی و خارجی آن‌ها ایستاده است.
کرمی‌راد با اشاره به اینکه امروز ایران اسلامی به عنوان محور مقاومت در منطقه معادلات آمریکا را به هم ریخته است گفت: پیش‌بینی امام(ره) این بود روزی خواهد رسید که هیمنه و هیبت استکبار جهانی فرو خواهد ریخت و امروز آن زمان فرا رسیده است.
دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان کرمانشاه، بیان کرد: در یمن می‌بینیم که رژیم وهابی، سلفی و صهیونیستی آل‌سعود پنج سال با سلاح‌های آمریکایی و با امکانات شرق و غرب به مردم مظلوم یمن حمله می‌کنند و مردم یمن با تأسی از انقلاب ایران مقاومت می‌کند.
کرمی‌راد عنوان کرد: جنبش حماس و مجاهدان فلسطین، در غزه ایستادگی کردند و جنگ 33 روزه و 22 روزه گواهی بر این موضوع است.
وی با اشاره به سخنران سیدحسن نصرالله مبنی بر اینکه ما مقاومت را از امثال محمدحسین فهمیده آموختیم بیان کرد: این انقلاب باید به انقلاب حضرت مهدی(عج) ملحق شود.
انتهای پیام/ش