خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قهرمانی تیم مهر مولانا در مسابقات لیگ برتر والیبال نشسته

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 20 اسفند 1402 - 14:53
رقابت های لیگ برتر والیبال نشسته باشگاه های کشور با قهرمانی تیم مهر مولانا به پایان رسید.
تيم،مهر،مولانا،ست،خاتمه،رفتند،حريف،برتر

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، بیستمین دوره مسابقات لیگ برتر والیبال نشسته بعدازظهر امروز (یکشنبه) با معرفی تیم‌های برتر خاتمه یافت.
براساس این گزارش، در فینال این دوره از رقابت‌ها تیم‌های ذوب‌آهن اصفهان و مهر مولانای چالوس به مصاف هم رفتند که در پایان، تیم مهر مولانا با نتیجه 3 بر صفر حریف قدرتمند خود را شکست داد و به مقام قهرمانی رسید.
در ست اول تیم مهر مولانا 25 بر 23 به پیروزی رسید و نتیجه ست دوم نیز 25 بر 21 به نفع این تیم خاتمه یافت.
در ست سوم شاگردان هادی رضایی سرمربی تیم ملی که هدایت ذوب‌آهن را بر عهده دارد، در دقایقی از مسابقه از حریف پیش افتادند، اما در نهایت تیم مهر مولانا 28 بر 26 پیروز شد و عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.
در تیم مهر مولانا چهره‌های سرشناسی همچون داوود علیپوریان کاپیتان تیم ملی، صادق بیگدلی و مهدی بابادی حضور داشتند و البته مرتضی مهرزاد نیز به دلیل مصدومیت روی نیمکت بود و فرصت بازی پیدا نکرد.
در ترکیب تیم ذوب‌آهن هم نفراتی همچون حسین گلستانی، جمال نظری، مسعود امامی و مجید لشگری به میدان رفتند.
انتهای پیام/