خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موافقت کابینه جنگ رژیم صهیونیستی به طرح تداوم جنگ در رفح غزه

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 20 اسفند 1402 - 07:59
رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که مقامات کابینه جنگ با طرح‌های ادامه جنگ جاری در غزه به‌ویژه در رفح در جنوب نوار غزه موافقت کردند.
غزه،رژيم،صهيونيستي،رفح،نوار

به گزارش مشرق، روزنامه «یسرائیل هیوم» شنبه شب فاش ساخت که ارتش رژیم صهیونیستی به سمت رفح در حرکت است و مقامات دستگاه‌های امنیتی این رژیم با تصویب طرح‌هایی به ادامه جنگ در جنوب نوار غزه مصمم هستند.
پیش از این «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ضمن رد درخواست‌های فزاینده برای توقف حملات نظامی به غزه، متعهد شده بود که «کار را تمام کند».
در همین زمینه، سخنگوی دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در غزه، طی یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو هشدار داد: «در صورت حمله ارتش اسرائیل به شهر رفح در غزه، ممکن است جنایات علیه بشریت در جنوب نوار غزه رخ دهد».
رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر تاکنون به حملات خود علیه مردم غزه ادامه می‌دهد که بر اثر آن بیش از ۳۱ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۲ هزار فلسطینی دیگر زخمی شده‌اند.