خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقاومت و ایستادگی تنها راه پیروزی و موفقیت کشور است

مهر | استان‌ها | جمعه، 24 خرداد 1398 - 15:43
شهرکرد- نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد گفت: مقاومت و ایستادگی تنها راه پیروزی و موفقیت کشور است.
شهركرد،دشمن،جمعه،كشاورزي،چهارمحال،بختياري

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد علی نکونام در خطبه های این هفته نماز جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه مقاومت و ایستادگی تنها راه پیروزی و موفقیت کشور است، اظهار داشت: دشمن به دنبال ایجاد تنش در جامعه است.
نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد بیان کرد: دشمن در طول ۴۰ سال انقلاب اسلامی توطئه های مختلفی را بر علیه کشور روا داشته است که دشمن در تمام این توطئه ها شکست خورده است.
وی اظهار داشت: تجربه ۴۰ ساله نشان می دهد که تنها ایستادگی و مقاومت راهکار پیروزی در برابر تحریم ها و فشارهای اقتصادی دشمن است.
نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد بیان کرد: مذاکره تحت فشار به معنای تسیلم شدن است و باید در مسیر بیانات مقام معظم رهبری حرکت کرد.
وی با اشاره به هفته جهاد کشاورزی، بیان کرد: مسئولان جهاد کشاورزی باید با روحیه جهادی در مسیر توسعه بخش کشاورزی حرکت کنند.
نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد بیان کرد: توسعه بخش کشاورزی یک امر مهم و کلیدی در نظام جمهوری اسلامی است.