خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برانکوبه دنبال تضمین مالی برای بازگشت به پرسپولیس

مهر | ورزشی | جمعه، 24 خرداد 1398 - 15:26
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به دنبال تضمین مالی برای بازگشت به تهران است.
برانكو،پرسپوليس،تهران،بازگشت،پول،دريافت

به گزارش خبرنگار مهر، برانکو ایوانکوویچ به باشگاه پرسپولیس اعلام کرده بود تا ۳۰ خرداد ماه بخش قابل توجهی از مطالبات خود را باید دریافت کند تا به همکاری اش با این تیم ادامه دهد.
ایرج عرب مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نیز موفق شد این پول را فراهم کند و در نامه ای به سرمربی سرخپوشان اعلام کرد پول وی آماده پرداخت است.
برانکو نیز بازگشت به تهران را برای گرفتن پول رد کرد و از طریق وکیل خود شماره حساب داد تا بتواند بخش قابل توجهی از طلب یک میلیون یورویی خود را دریافت کند.
برانکو به صراحت اعلام کرده است حاضر نیست تا زمانی که طلبش را نگرفته است به تهران بازگردد.
در واقع او بابت ادامه فعالیت در تیمی که سه فصل متوالی قهرمان کرده تضمین خواسته است.
سرمربی پرسپولیس با توجه به نارضایتی دستیاران هموطنش تاکید کرده است باید مطالبات آنها نیز پرداخت شود تا بتوانند به کار خود در پرسپولیس ادامه دهند.
برانکو قرار است نیمی از طلب خود را قبل از بازگشت به تهران دریافت کند و باقیمانده آن را نیز پس از بازگشت به تهران که پنجم تیرماه خواهد بود می‌گیرد.