خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت ۵ سرباز انگلیسی به جرم ارتکاب جنایت جنگی در سوریه

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 16 اسفند 1402 - 20:53
پنج عضو ارتش انگلیس، موسوم به «اس آ اس» (SAS) از سوی پلیس نظامی این کشور به اتهام ارتکاب جنایات جنگی در حین عملیات در سوریه دستگیر شدند.
نظاميان،سوريه،روزنامه،بازداشت،نيروهاي،بازداشتي

به گزارش مشرق به نقل از روزنامه «گاردین»، وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد که درباره بازداشت پنج نفر از اعضای نیروهای ویژه ارتش این کشور، نظر نمی‌دهد اما منابع دفاعی می‌گویند خبر بازداشت این نظامیان به علت ارتکاب جنایات جنگی در زمان حضور در سوریه، صحت دارد.
این روزنامه نوشت ظاهرا علت بازداشت نظامیان انگلیسی، به کشتن یک فرد مظنون در عملیات ۲ سال گذشته مربوط است و ممکن است موضوع در دادگاه نظامی بررسی شود.
به نوشته گاردین، نظامیان بازداشتی مدعی هستند، فردی را که کشته اند، تهدید محسوب می‌شد تا جنایت خود را موجه جلوه دهند.
این روزنامه نوشت: نیروهای ویژه ارتش انگلیس از دهه ۱۹۸۰ میلادی به محل‌های مختلفی اعزام شدند تا عملیات مخفی اجرا کنند.
این نیروها مثلا به سوریه اعزام شدند تا از نیروهای دموکراتیک سوریه یعنی کردهای متحد غرب در شمال شرق سوریه حمایت کنند.
در ادامه گزارش این روزنامه به سرنوشت احتمالی نظامیان اشاره شد: معلوم نیست افراد بازداشتی، محاکمه شوند و باید در نظر داشت که محکوم شدن نظامیان انگلیسی به جنایات جنگی، بسیار بعید است.