خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس ستاد انتخابات استان هرمزگان: حضور مردم استان هرمزگان تاریخ ساز بود

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 11 اسفند 1402 - 17:53
رئیس ستاد انتخابات استان هرمزگان با بیان اینکه 1451 شعبه وظیفه اخذ رای از مردم استان را بر عهده دارند، گفت: مردم استان هرمزگان مردم بزرگی هستند و با حضور حماسی تا این لحظه تاریخ ساز بوده اند.
انتخاب،انتخابات،فرآيندها،شعب،ساعات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، احسان کامرانی در جریان انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی ایران ابراز داشت: مردم غیور و با بصیرت استان هرمزگان، امروز برای یک انتخاب مهم از ساعات اولیه رای‌گیری در شعب اخذ رای حضور یافته‌اند تا در انتخاب نمایندگان خود پیش قدم باشند.
وی تصریح کرد: یک فرآیند هفت ماهه را در وزارت کشور آغاز کردیم و در قانون انتخابات این فرآیندها انجام شده است و در این روز حماسه ساز، ماحصل این فرآیندها را به سمع و نظر مردم اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.
رئیس ستاد انتخابات استان هرمزگا بیان کرد: در هزار و 451 شعب اخذ رای در همان ساعات اولیه تمام دستگاه تشخیص هویت، حتی در مناطق صعب‌العبور روشن شدند تا به امروز هیچ گونه مشکلی در فرآیند برگزاری انتخاب نداشتیم.
انتهای پیام/864/