خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسکو: وضعیت برای زلنسکی در خط مقدم جنگ بسیار اسفناک است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 09 اسفند 1402 - 12:00
سخنگوی وزارت خارجه روسیه وضعیت ارتش اوکراین در خط مقدم جنگ را بسیار اسفناک و حرف‌های رئیس جمهور فرانسه درباره استقرار نیرو در این کشور را لفاظی برای تقویت روحیه کی‌یف خواند.
اوكراين،اظهارات،وضعيت،مقدم،استقرار،احتمالي

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به اظهارات امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه درباره استقرار نیروی نظامی در اوکراین گفت که «وضعیت خط مقدم نبرد برای ارتش اوکراین فاجعه است» و اعزام احتمالی نیروی نظامی به اوکراین هیچ کمکی به کی‌یف نخواهد کرد.
این دیپلمات روس در مصاحبه با رادیو اسپوتنیک افزود، «رژیم کی یف با وضعیت اسفناکی در خط مقدم مواجه است و هیچ چیزی به آن کمک نمی‌کند».
زاخارووا اظهارات ماکرون را لفاظی جسورانه برای تقویت روحیه نظامیان اوکراینی خواند.
زاخارووا تاکید کرد، آیا اظهارات ماکرون تاثیری داشته است؟
وضعیت کاملا برعکس است.
علاوه بر این، در پاسخ به حرف‌های ماکرون بسیاری از مقامات ناتو و کشور‌های غربی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرده‌اند.
ماکرون در یک کنفرانس خبری پس از نشست سران کشور‌های غربی در پاریس در روز دوشنبه گفت که هیچ اتفاق نظری در مورد استقرار رسمی نیرو‌های زمینی به اوکراین وجود ندارد.
با این حال او چنین احتمالی را در آینده رد نکرد.
منبع :فارس