خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عرضه شکر ۳۴۰۰ تومانی در البرز/با متخلفان برخورد می‌شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 23 خرداد 1398 - 20:43
کرج - مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز با اشاره به عرضه شکر با نرخ مصوب در استان، گفت: با متخلفان برخورد می‌شود.
شكر،قيمت،صنفي،واحدهاي،تومان

علی‌اکبر مختاری در گفتگو با خبرنگار مهر از توزیع شکر با نرخ مصوب از هفته آینده خبر داد و گفت: بر این اساس در سطح خرده‌فروشی هر کیلو شکر فله سه هزار و ۴۰۰ تومان و شکر بسته‌بندی ۹۰۰ گرمی چهار هزار تومان عرضه می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در صورت مشاهده عدم رعایت این نرخ‌ها با واحدهای صنفی متخلف برخورد می‌شود، گفت: علی‌رغم وجود سهمیه قابل‌توجه شکر برای استان البرز، جذب آن از طریق واحدهای صنفی برای مصرف متأسفانه هنوز هم قیمت شکر به قیمت قبلی سه هزار و ۴۰۰ تومان بازنگشته است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز افزود: برای بازگشت قیمت شکر به نرخ قبلی، از روز شنبه پیش رو با تمامی واحدها و افرادی که اقدام به توزیع شکر به قیمت بالاتر می‌کنند، برخورد می‌شود.
مختاری با تأکید بر اینکه این برخوردها تا بازگشت به قیمت‌های سابق همچنان ادامه خواهد داشت، بیان کرد: در این رابطه تمامی واحدهای صنفی سطح شهرهای استان به‌ویژه فروشگاه‌های زنجیره‌ای مکلف به رعایت قانون هستند.