خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش اتحادیه اروپا به انفجار دو نفتکش در دریای عمان

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 23 خرداد 1398 - 17:04
سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به حادثه انفجار دو فروند کشتی نفتکش در دریای عمان واکنش نشان داد.
نفتكش،حادثه،كشتي،منطقه،پرچم،عمان

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، «ماجا کوسیانچیچ» سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز پنج‌شنبه در واکنش به حادثه انفجار دو کشتی نفتکش در دریای عمان، کشورهای منطقه را به خویشتن‌داری دعوت کرد.
سخنگوی فدریکا موگرینی در خصوص این حادثه خاطرنشان کرد: «منطقه بیش از این به عوامل تنش‌زا و ثبات‌زدا نیاز ندارد و به همین دلیل فدریکا موگرینی و اتحادیه اروپا از کشورهای منطقه می‌خواهند که به‌منظور جلوگیری از بروز هرگونه تنش، حداکثر خویشتن‌داری را از خود نشان دهند.»
پیش از ظهر امروز دو کشتی نفتکش شامل نفتکش «Front Altair» که با پرچم جزایر مارشال متعلق به نروژ از قطر «اتانول»‌ بارگیری کرده بود و نفتکش «Kokuka Courageous» که با پرچم پاناما از «الجبیل» عربستان به مقصد سنگاپور، محموله «متانول»حمل می کرد، دچار حادثه شدند که بنا بر ادعای رسانه‌های غربی هدف حمله قرار گرفته اند.
خبرهایی هم از شعله ور شدن دو کشتی و غرق شدن یکی از آنها منتشر شده است؛ اما مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان تأکید کرده است که هیچکدام از دو نفتکش حادثه دیده در دریای عمان تاکنون غرق نشده اند.
انتهای پیام/.