خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمربی تیم ملی بلاروس استعفا کرد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 23 خرداد 1398 - 16:50
سرمربی تیم ملی فوتبال بلاروس بعد از کسب نتایج ضعیف در این تیم از سمت خود استعفا داد.
تيم،فوتبال،بلاروس،ملي،سرمربي،ايگور

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، سایت رسمی فدراسیون فوتبال بلاروس اعلام کرد بعد از نشستی که مسئولان فدراسیون با ایگور کریوشنکو سرمربی تیم ملی این کشور داشتند در نهایت با یکدیگر به توافق رسیدند تا او از هدایت تیم ملی فوتبال بلاروس کناره گیری کند.
دستیاران کریوشنکو نیز با رفتن او تیم را ترک کردند.
ایگور کریوشنسکو از سال ۲۰۱۷ به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال بلاروس شروع به فعالیت کرد، اما نتوانست آن‌ها را به جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه برساند و در ۴ بازی اخیر این تیم در مسابقات انتخابی یورو ۲۰۲۰ نیز متحمل ۴ شکست شد تا مسئولان فوتبال این کشور به این نتیجه برسند که برای موفقیت تیمشان به یک مربی جدی نیاز دارند.
بیشتر بخوانید:
ارزانی: شروع قدرتمندی در سلتیک خواهم داشت
کاسیاس زمان بازنشستگی خود را اعلام می‌کند
منچستر یونایتد قیمت پوگبا را تعیین کرد
انتهای پیام/
کریوشنکو از سرمربی گری تیم ملی فوتبال بلاروس استعفا داد