خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور بیش از 500 خبرنگار در نشست شانگهای در «بیشکک»

فارس | بین‌الملل | پنجشنبه، 23 خرداد 1398 - 16:32
ریاست جمهوری قرقیزستان از ثبت نام بیش از 500 خبرنگار رسانه‌های کشورهای منطقه برای پوشش خبری نشست سران شانگهای در «بیشکک» خبر داد.
شانگهاي،خبرنگار،قرقيزستان،سران،جمله،حضور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک، ریاست جمهوری قرقیزستان از ثبت نام بیش از 500 خبرنگار رسانه‌های کشورهای منطقه برای پوشش خبری نشست سران شانگهای در «بیشکک» خبر داد.
434 خبرنگار خارجی از 115 رسانه‌ مختلف از جمله هندی، قزاقستانی، چینی، پاکستانی، روسیه، تاجیکستان، ازبکستان، افغانستان، بلاروس، ایران، مغولستان، ژاپن و غیره مجوز برای حضور در نشست مذکور را دریافت کردند.
علاوه بر این 94 خبرنگار رسانه‌های قرقیزستانی در نشست شانگهای حضور پیدا می‌کنند.
در چارچوب نشست سران شانگهای مراسم‌های مختلف در نظر گرفته شد و شبکه‌های تلویزیونی بین‌المللی از طریق دریافت سیگنال‌های «الاتو» شبکه تلویزیونی ملی قرقیزستان می‌توانند تحولات را به طور کامل پوشش دهند.
هشت کشور منطقه از جمله هند، قزاقستان، قرقیزستان، چین، پاکستان، روسیه، تاجیکستان و ازبکستان اعضای سازمان همکاری شانگهای و چهار کشور از جمله ایران، افغانستان، بلاروس و مغولیستان اعضای ناظر این مؤسسه بین‌المللی هستند.
نشست اصلی سران شانگهای فردا در اقامتگاه دولتی «الاارچا» با حضور رؤسای جمهوری کشورهای مذکور برگزار می‌شود.
انتهای پیام/ح