خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موضع عربستان درباره روابط با رژیم صهیونیستی

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 30 بهمن 1402 - 11:18
وزیر امور خارجه و رئیس اسبق سازمان اطلاعات عربستان سعودی در اظهارات جداگانه ای از مخالفت رژیم صهیونیستی با تشکیل کشور مستقل فلسطینی و نبود رابطه بین ریاض و تل آویو سخن گفتند.
اسرائيل،عربستان،الفيصل،تركي،آويو،رياض،تل،راهكار

به گزارش مشرق، «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان در حاشیه نشست امنیتی مونیخ گفت: رابطه ای میان عربستان و اسرائیل وجود ندارد.
ریاض مذاکره مستقیمی با تل آویو ندارد.
برقراری رابطه با آن به اجرایی شدن معاهده صلح عربی و تشکیل کشور فلسطینی مربوط است.
اقدامات اسرائیل در غزه امنیت برای آن به دنبال نخواهد داشت بلکه خطرات را افزایش خواهد داد.
آنچه ما نگران آن هستیم انفجار آتی است که به مراتب بدتر از حادثه هفتم اکتبر گذشته خواهد بود.
تنها راهکار تعیین حق سرنوشت برای فلسطینیان است.
«ترکی الفیصل» رئیس اسبق سازمان اطلاعات عربستان سعودی نیز درباره عادی سازی روابط ریاض و تل آویو موضع گیری کرد.
وی به شبکه «سی ان ان» گفت: راهکار در تشکیل کشور فلسطینی بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ است و این موضوعی است که اسرائیل بیست و سه سال است با آن مخالفت می ورزد.
«ترکی الفیصل» نوامبر گذشته و در جریان مشارکت در اجلاس امنیتی منامه گفته بود: نزاع فلسطین در هفتم اکتبر آنگونه که آمریکا و کشورهای غربی ادعا می کنند، به وجود نیامده بلکه این اوضاع را اسرائیل در سال ۱۹۴۸ رقم زد.
این روند طولانی است که تا به امروز وجود دارد و فلسطینیان در معرض حملات هستند.