خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر ورزش: کسب سهمیه المپیک 2020 یکی از اولویت‌های ورزشی سال 98 است

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 23 خرداد 1398 - 15:23
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اولویت‌های ورزشی کشور در سال 98 گفت: کسب سهمیه برای المپیک 2020 توکیو کی از اولویت‌های ورزشی سال 98 است.
ورزشي،ورزش،افتتاح،اميدواريم،شهرستان،جوانان،سالن

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، مسعود سلطانی‌فر امروز در حاشیه آئین افتتاح پروژه‌های ورزشی در شهرستان پاکدشت در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت‌های ورزشی در این شهرستان اظهار داشت: تمام تلاش ما در عرصه ورزش و جوانان بر این است که شرایط خوبی را برای بروز استعدادها فراهم کنیم.
وی با اشاره به افتتاح زمین چمن مصنوعی امام رضا(ع) و کلنگ‌زنی سالن چندمنظوره در مسکن مهر امام رضا(ع) بیان کرد: امیدواریم افتتاح این پروژه‌ها گام خوبی جهت استفاده و بهره‌وری بیشتر از استعدادهای این خطه باشد.
وزیر ورزش و جوانان همچنین با اشاره به افتتاح سالن ورزشی چندمنظوره شهدای خاتون‌آباد افزود: عملیات احداث این سالن ورزشی از سال 1390در زمین به متراژ یک هزار و 10 مترمربع آغاز شده بود که با همت مسئولان در شهرستان و تلاش‌های صورت گرفته امروز شاهد بهره‌برداری از این پروژه ورزشی هستیم.
سلطانی‌فر سپس با بیان اینکه افزایش سرمایه‌گذاری برای توسعه اماکن ورزشی یکی از اولویت‌های ورزشی است گفت: امیدواریم در آینده این سرمایه‌گذاری‌ها بازدهی خوبی داشته باشند و سرمایه‌های خوبی برای ورزش شهرستان پاکدشت در عرصه‌های ملی و بین‌المللی پرورش پیدا کند.
وی ادامه داد: امسال قرار است700 پروژه ورزشی دیگر را افتتاح کنیم که امیدواریم با تخصیص‌ اعتبارات بیشتر بتوان هم در بخش ورزش و هم در بخش جوانان این پروژه‌ها را به بهره برداری برسانیم.
وزیر ورزش و جوانان همچنین با بیان اینکه یکی از اولویت‌های ورزشی سال 98 کسب سهمیه برای المپیک 2020 توکیو است تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های مالی سال 98 امیدواریم که بتوان در زمینه ورزش کشوری و همچنین المپیک و پارالمپیک 2020 موفق به کسب رتبه‌های خوبی شویم.
انتهای پیام/ش