سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست پارلمان اروپا از یوفا و فیفا برای تعلیق اسرائیل

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 30 بهمن 1402 - 08:56
پارلمان اروپا از اتحادیه فوتبال این قاره (یوفا) و فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) خواست تا اسرائیل را تعلیق کنند.
يوفا،فيفا،پارلمان،فلسطين،اسرائيل،اروپا

به گزارش خبرگزاری تسنیم، گروهی از نمایندگان پارلمان اروپا با ارسال نامه‌ای به فیفا و یوفا خواستار تعلیق تیم ملی فوتبال اسرائیل و باشگاه‌های این کشور از حضور در مسابقات بین‌المللی شدند.
تاریخ این نامه 15 فوریه است و توسط 13 نماینده پارلمان اروپا به نمایندگی از کشورهای اسپانیا، ایرلند و آلمان امضا شد.
در بخشی از این نامه آمده است: ما به عنوان اعضای پارلمان اروپا و نمایندگان سیاسی مردم این قاره از فیفا، یوفا و سایر نهادهای ذی‌صلاح می‌خواهیم تا در برابر نقض حقوق بشر در فلسطین اقدام قاطعانه‌ای انجام دهند.
فیفا و یوفا هر دو متعهد به ترویج ارزش‌ها هستند.
بدون شک، همه آنها امروز در نوار غزه نقض می‌شوند.
فوتبال نباید به توجیه اشغال و نابودی مردم فلسطین کمک کند.
به همین دلایل و با پیروی از نمونه‌های تاریخی مانند وتوی رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی، ما خواهان تعلیق فوری اسرائیل، به عنوان یک اهرم فشار هستیم.
تیم ملی اسرائیل و باشگاه‌های فوتبال این کشور باید از تمام مسابقات اروپایی و بین‌المللی تا پایان نسل‌کشی مردم فلسطین محروم شوند.
انتهای پیام/