خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انگلیس از حادثه برای نفتکش‌ها در دریای عمان ابراز نگرانی کرد

فارس | بین‌الملل | پنجشنبه، 23 خرداد 1398 - 15:13
سخنگوی دولت انگلیس از وقوع حوادث اخیر برای نفتکش‌ها در تنگه هرمز ابراز نگرانی کرد.
نفتكش،عمان،درياي،خبري،منابع،قرار،انفجارها،بارگيري

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سخنگوی دولت انگلیس روز پنج‌شنبه در پی آسیب‌ دیدن دو نفتکش در دریای عمان، از وقوع چنین حوادثی ابراز نگرانی کرد.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این سخنگو اعلام کرد: «عمیقاً از گزارش‌هایی که از انفجارها و آتش‌ گرفتن کشتی‌ها در تنگه هرمز نگران هستیم.
با مقامات محلی و شرکای خود در منطقه در ارتباط هستیم».
منابع خبری صبح پنجشنبه (۲۳ خرداد) از وقوع دو انفجار مهیب در دریای عمان خبر دادند.
دقایقی بعد شبکه خبری «العالم» به نقل از «منابع محلی عمان» اعلام کرد که این دو انفجار به صورت پیاپی رخ داده و دو نفتکش بزرگ هدف حمله قرار گرفته‌اند و صدای انفجارها، ناشی از این حمله بوده است.
نفتکش «Front Altair» با پرجم جزایر مارشال متعلق به نروژ از قطر «اتانول»‌ بارگیری کرده بود و «Kokuka Courageous» با پرچم پاناما از «الجبیل» عربستان به مقصد سنگاپور، محموله «متانول» بارگیری کرده بود اما در آب‌های دریای عمان دچار حادثه شدند.
برخی از منابع خبری مدعی شدند که یکی از دو نفتکش در آستانه غرق شدن، قرار گرفته است.
رویترز به نقل از یک منبع در باربری دریایی گزارش داد که همچنان آتش در این دو نفت‌کش شعله‌ور است، ولی خدمه‌های آن خارج شدند و در سلامت هستند.
گفته می‌شود نفتکش نروژی مورد اصابت اژدر قرار گرفته است.
در پی این حادثه، نفت خام برنت با افزیش بیش از دو درصد به ۶۲.۵۳ دلار در هر بشکه و نفت خام آمریکا با افزایش حدود ۱.۵ درصد به ۵۲.۵۸ دلار در هر بشکه رسید.
انتهای پیام/ق