خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش وزارت خارجه به اعطای کمک مالی آمریکا به رژیم صهیونیستی

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 29 بهمن 1402 - 20:13
وزارت امور خارجه به تصویب اعطای کمک 14 میلیارد دلاری آمریکا به رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.
صهيونيستي،رژيم،آمريكا،سناي،كشتار،دلاري،14

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز یکشنبه در حساب ایکس خود نوشت: تصویب اعطای کمک 14 میلیارد دلاری آمریکا به رژیم صهیونیستی در مجلس سنای این کشور آنهم از جیب مالیات دهندگان آمریکایی به این معناست که نتانیاهو و سایر جلادان حاضر در صحنه نبرد نابرابر ‎غزه، بابت کشتار غیرنظامیان بیگناه فلسطینی، روزانه پاداشی به ارزش یکصد میلیون دلار از سوی آمریکا دریافت خواهند کرد.
وی با تاکید بر اینکه نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه باید متوقف شود، افزود: فقط ساختارهای فاسد و مستبدی که بر اساس کشتار انسان‌ها بنا شده باشند، می‌توانند نسبت به قتل عام بیگناهان اینچنین ولخرجی کنند.
مجلس سنای آمریکا هفته گذشته طرح 95.3 میلیارد دلاری که به بسته امنیت ملی معروف شده را به تصویب رساندند.
این بسته شامل مفادی برای ارسال کمک‌های نظامی به اوکراین، اسرائیل و تایوان است و 14 میلیارد دلار آن به رژیم صهیونیستی اختصاص می‌یابد.
انتهای پیام/