خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آموزش 119 سوادآموز خراسان جنوبی در طرح ندامتگاه

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 29 بهمن 1402 - 17:30
سرپرست معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی، از آموزش 119 سوادآموز در طرح ندامتگاه خبر داد.
سواد،آموزش،سوادآموزي،سطح،استان،يادگيري،مددجويان،بيرجند

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی حسنی امروز در بازدید از کلاس‌های طرح ندامتگاه مرکز یادگیری مشارکتی شهید مطهری(ره) بیرجند، اظهار داشت: آموزش مددجویان زندان‌های استان با هدف ریشه‌کنی بی‌سوادی و ارتقاء سطح سواد آنان و کاهش آسیب‌های اجتماعی هر ساله در اولویت فعالیت‌های سوادآموزی استان است.
وی گفت: این آموزش‌ها در کنار آموزش مهارت‌های شغلی و اساسی زندگی موجب می‌شود مددجویان پس از گذراندن دوره محکومیت خود بتوانند در سطح به ایفای نقش شهروندی و اجتماعی خود پرداخته و به معیشت خانواده خود کمک شایانی کنند.
سرپرست معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه اکثر زندانیان از سطح سواد بسیار پایینی برخوردارند و همین عدم آگاهی موجب شده که امروز گرفتار بند و زندان شوند، تصریح کرد: با توجه به تعریف نوین سوادآموزی باید در مراکز یادگیری محلی به ویژه در زندان‌ها، ابعاد سواد مانند سواد مالی، سواد فرهنگی و سواد عاطفی آموزش داده شود تا شاهد کاهش آمار جرم و بزه در سطح جامعه باشیم.
دبیر کارگروه بهبود کیفیت سوادآموزی استان خراسان جنوبی گفت: در سال جاری با تعامل صورت گرفته با سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان 119 نفر در کلاس‌های سوادآموزی ثبت نام شده و در حال آموزش هستند که در کنار آموزش سواد، مهارت‌های چهل‌گانه‌‌ای ویژه سوادآموزان مراکز یادگیری محلی نیز به آنها آموزش داده می‌شود.
انتهای پیام/ 252