خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز سبز شاخص کل بورس

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 29 بهمن 1402 - 14:21
کارشناس بازار سرمایه گفت: امروز شاهد خروج ۲۰۲ میلیارد تومان پول اشخاص حقیقی از سهام و حق تقدم بودیم.
تومان،بازار،پول،درصد،خروج

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
کوروش آسایش کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: شاخص کل امروز با افزایش ۴۷۲۳ واحدی و ثبت ۰.۲۳ درصد رشد به ۲.۰۶۴.۷۴۳ واحد رسید و این در صورتی بود که شاخص کل هم وزن نیز با افزایش ۱۳۷۱ واحدی و ثبت ۰.۱۹ درصد رشد به ۷۲۲.۷۴۶ واحد رسید.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: در رابطه با سهام و حق تقدم مربوط به معاملات خرد امروز حجم معاملات ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون برگ سهم با ارزش معاملاتی ۲.۹۰۳ میلیارد تومان بود.
سرانه خرید حقیقی‌ها ۲۰ میلیون ۶۰۰ هزار تومان و سرانه فروش ۲۲ میلیون بود که شاهد خروج ۲۰۲ میلیارد تومان پول اشخاص حقیقی از سهام و حق تقدم بودیم.
او افزود: امروز ۷۰ درصد بازار یعنی ۵۱۹ نماد مثبت و ۳۰ درصد بازار یعنی ۲۲۶ نماد کار خود را با منفی به پایان رساندند.
بیشترین ورود پول مربوط به صنعت انتشار و چاپ به میزان ۸ میلیارد تومان و بیشترین خروج پول مربوط به صنعت خودرو با ۹۲ میلیارد تومان خروج پول بود.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: بیشترین تاثیر امروز لغو الزام فروش بازارگردان‌ها و همچنین لغو عرضه اولیه تا اطلاع ثانویه بود که تا میزانی توانست بر هیجان فروش غلبه کند.