سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا از کره شمالی می‌خواهد به مسائل حقوق بشری رسیدگی کند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 29 بهمن 1402 - 10:24
سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده از کره شمالی خواست تا اقداماتی را برای رسیدگی به مسائل حقوق بشری در این کشور اتخاذ کند.
بشر،كره،حقوق،شمالي،امور

متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با اشاره به گزارش ده ساله منتشر شده توسط سازمان ملل گفت: «ما از کره شمالی [جمهوری دموکراتیک خلق کره] می‌خواهیم برای اجرای توصیه‌های کمیسیون تحقیق سازمان ملل در سال ۲۰۱۴ و احترام به حقوق بشر، یک فرآیند اصلاحی را آغاز کند».
پیش از این ادعا شده بود که پیونگ یانگ مسئول نقض سیستماتیک حقوق بشر است و توصیه‌هایی برای بهبود وضعیت ارائه می‌دهد.
وی مدعی شد: «ما همچنین از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که برای رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار حقوق بشر در کره شمالی اقدام فوری انجام دهد».
وزارت امور خارجه آمریکا در گزارش‌های پیشین خود در مورد حقوق بشر، تخلفات گسترده در کره شمالی از جمله حبس دسته جمعی و کار اجباری را محکوم کرده بود.
خبرگزاری رسمی کره شمالی نیز در گزارش‌های پیشین خود، آمریکا را کشوری با بیشترین نقض حقوق بشر و تشنه تسلط جهانی دانست و به دخالت در امور سایر کشور‌ها متهم کرد.