سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توافق احداث 880 واحد مسکونی برای دانشگاهیان تفرش و اراک - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 28 بهمن 1402 - 17:12
استاندار مرکزی از توافق احداث 880 واحد مسکونی برای دانشگاه های تفرش و اراک خبر داد.
ظرفيت،دانشگاه،مسكن،آزاد،دولتي،هيئت،هكتار،مركزي

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه امروز در حاشیه نشست وبیناری شورای عالی مسکن با حضور ریاست جمهور اظهار داشت: در اجرای تفاهم‌نامه فی ما بین وزارت راه و شهرسازی و وزارت علوم و فناوری و تحقیقات برای ساخت مسکن اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های سراسر کشور، یک کار مشترک با حضور ریاست جمهور انجام شد.
وی افزود: دانشگاهای آزاد و دولتی استان مرکزی در اجرای تفاهم‌نامه وزارتخانه به میدان آمدند و با ظرفیت حدود 200 هکتار زمین مربوط به دانشگاه آزاد و سراسری، فرایند آن آغاز شده است.
به طور کلی در حوزه دانشگاه آزاد در چهار حوزه آشتیان، ساوه، کمیجان و نراق حدود 183 هکتار برای این امر در نظر گرفته شده و تفاهم‌نامه آن انجام شده است و فرایند اقدام آغاز شده است.
استاندار مرکزی تصریح کرد: 9 هزار و 150 واحد مسکونی ایجاد ظرفیت شده است که بخشی مربوط به نهضت ملی مسکن و متقاضیان واجد شرایطی اداره کل راه و شهرسازی است که می‌توانند در این چهار شهرستان ساخت مسکن داشته باشند و بخشی متعلق به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی است که می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.
مخلص‌الائمه بیان کرد: 16 هکتار زمین در منطقه سردشت با ظرفیت پذیرش 880 واحد مسکونی برای دانشگاه سراسری و دولتی تفرش و اراک توافق شده که عملیات کلنگ‌زنی انجام شده است.
همچنین ظرفیتی برای خوابگاه متأهلی دیده شده است، به نظر می‌رسد حدود 17 درصد ظرفیت کل کشور در استان مرکزی تعریف شده که ظرفت قابل توجهی است.
تلاش می‌کنیم ظرفیت دانشگاه دولتی را افزایش دهیم و دانشگاه‌های دولتی و اعضای هیئت علمی را در این پروژه‌ها مشارکت دهیم.
انتهای پیام/711/