خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چه کسانی از پرداخت عوارض نقل و انتقال املاک معاف شدند؟

تسنیم | اقتصادی | شنبه، 28 بهمن 1402 - 14:49
طبق مصوبه جدید دولت افراد جزو سه دهک پایین درامدی بر اساس اطلاعات سامانه رفاه ایرانیان از پرداخت مالیات و عوارض نقل و انتقال املاک معاف شدند.
ماليات،عوارض،پوشش،نرخ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، به تازگی هیئت دولت مطالبه عوارض نقل و انتقال املاک به نرخ ٢ درصد و حق واگذاری به نرخ یک درصد توسط سازمان مالیاتی و واریز آن به حساب شهرداری ها علاوه بر مالیات مقرر در ماده 5٩ قانون مالیات های مستقیم را ابلاغ کرد.
بر اساس این مصوبه جدید دولت افراد تحت پوشش کمیته امداد، افراد تحت پوشش بهزیستی و همچنین افراد جزو سه دهک پایین درامدی بر اساس اطلاعات سامانه رفاه ایرانیان از پرداخت این مالیات و عوارض معاف شدند.
انتهای پیام/