سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایشگاه پوشاک ایرانی اسلامی «هدی» از امروز میزبان شهروندان است

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | جمعه، 27 بهمن 1402 - 13:12
رئیس انجمن تولیدکنندگان محصولات حجاب و عفاف گفت: نمایشگاه‌های «هدی» هر سه ماه یکبار در تهران برگزار می‌شود و امروز ۲۷ بهمن هم نمایشگاه برپا خواهد شد.
هدي،عفاف،حجاب،غرفه

اسدالله سلیمانی رئیس انجمن تولیدکنندگان محصولات حجاب و عفاف گفت: نمایشگاه‌های هدی هر سه ماه یکبار در تهران برگزار می‌شود و امروز ۲۷ بهمن نمایشگاه هدی ۳ برپا خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در حوزه پوشش‌های عفیفانه دسترسی مردم به خصوص خانم‌ها فراهم نبود و تنها نمایشگاه قرآن مکانی برای این گونه ملزومات بود، افزود: انجمن تولید کنندگان به عنوان تشکل مردمی تشکیل سکو‌های فروش را ضروری دانست و اقدام به برگزاری نمایشگاه‌ها برای ملزومات عفاف و حجاب برای بانوان کرد.
رئیس انجمن تولید کنندگان محصولات عفاف و حجاب گفت: نمایشگاه هدی با استقبال خوبی روبرو بود و هدی ۳ غرفه بیشتری را دراختیار دارند که سال گذشته ۵۰ غرفه بود و امسال ۸۰ ویژند با ۶۰ غرفه، محصولات پوشاک را عرضه می‌کنند.
منبع: صداوسیما