خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خطای انسانی علت 70 درصد از سوانح ترافیکی سیستان و بلوچستان

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 25 بهمن 1402 - 15:48
رئیس پلیس راهور استان سیستان و بلوچستان گفت: خطای انسانی علت 70 درصد از سوانح ترافیکی سیستان و بلوچستان است.
تصادفات،درصد،انساني،استان،زاهدان،تقدم،بلوچستان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، سرهنگ محمدعلی بزی بعد از ظهر امروز در جلسه تجزیه و تحلیل تصادفات استان سیستان و بلوچستان ویژه کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: عدم توجه به جلو، حواس پرتی در اثر استفاده از تلفن همراه، عدم توانایی درکنترل وسیله نقلیه، سرعت و سبقت غیرمجاز و عدم رعایت حق تقدم از مهم‌ترین دلایل است که توسط عامل انسانی باعث بروز تصادفات در سطح معابر شهری می‌شود.
رئیس پلیس راهور استان سیستان و بلوچستان افزود: بررسی بیشترین علل وقوع تصادفات از ابتدای سال تاکنون در استان نشان می‌دهد عدم توجه به جلو 42 درصد، عدم رعایت حق تقدم 17 درصد، عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه 8 درصد، تغییر مسیر ناگهانی 7 درصد و سایر علل 29 درصد عامل تصادفات بوده است.
وی گفت: تلاش همگانی برای کاهش تلفات انسانی تصادفات باید به یک فرهنگ عمومی در سطح جامعه تبدیل شود چرا که اصلاح رفتار انسانی برای کاهش این سوانح، امری بسیار ضروری است و در این زمینه فرهنگ‌سازی، دخیل کردن بیشتر مردم، اطلاع‌رسانی و شکل گرفتن و فعالیت نهادهای دولتی بسیار راهگشا و سازنده خواهد بود.
انتهای پیام/