رونق گردشکری افزایش توان اقتصادی شهرها و روستاها را به دنبال دارد
استاندار خراسان جنوبی در حاشیه هفدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری گفت: رونق گردشکری فروش هرچه بیشتر صنایع دستی و محصولات استراتژیک و به تبع آن افزایش توان اقتصادی شهرها و روستاها را به دنبال دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، جواد قناعت در نشست کارگروه تخصصی گردشگری پاویون استان در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری اظهار داشت: گردشکری یکی از پیشرانهای اقتصادی بوده که با رونق آن، فروش هرچه بیشتر صنایعدستی، محصولات استراتژیک و افزایش توان اقتصادی در شهرستانها و استان را شاهد خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه در استان 9 اثر ثبت جهانی و یک هزار و 34 اثر ثبت ملی داریم که باید به خوبی معرفی شوند گفت: در تمام بخشها پیشرفتهای چشمگیری داشتهایم، اما حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مغفول مانده است.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: سند گردشگری استان خراسان جنوبی باید هرچه سریعتر تدوین شود چراکه یکی از پیشرانهای مهم اقتصادی، صنعت گردشگری است که با رونق آن، فروش هرچه بیشتر صنایعدستی، محصولات استراتژیک و افزایش توان اقتصادی در شهرستانها و استان را شاهد خواهیم بود.
قناعت با اشاره به حضور پررنگ استان در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری گفت: امروز شاهد حضور پرمحتوا و غنی شهرستانها برای معرفی جاذبههای گردشگری و صنایعدستی خود در این نمایشگاه هستیم.
بیش از 14 غرفه برای 11 شهرستان استان در نظر گرفته شده و در حاشیه غرفهها، 11 اجرای زنده از رشتههای مزیتدار شهرستانها پایهریزی شده تا به معرفی هرچه بهتر ظرفیتها کمک کند و بتوان سطح فروش را افزایش داد.
سرمایهگذاری در گردشگری، راه عبور از درآمدهای ناپایدار
غلامحسین حسینی نیز در این جلسه اظهار داشت: گردشگری و صنایعدستی یکی از پیشرانهای اقتصادی است که برای عبور از درآمدهای ناپایدار میتوانیم به سمت سرمایهگذاری در گردشگری و صنایعدستی حرکت کنیم.
وی با اشاره به تولید صنایعدستی در استان، افزود: این حوزه یک منبع اقتصادی برای خانوارها نیز محسوب میشود و میتوانند با کمترین هزینه بیشترین درآمد را داشته باشند.
رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی با بیان اینکه خراسان جنوبی مهد علم و ادب و گردشگری است، تصریح کرد: لازم است به ظرفیتهای گردشگری استان توجه شود؛ شرکت در نمایشگاههای ملی و بینالمللی مربوط به حوزه گردشگری و صنایعدستی، نقش مؤثری در معرفی شهرستانها و استان دارد.
وی اظهار داشت: اتحادیه صنایعدستی و گردشگری از زیرمجموعههای اتاق تعاون بوده که نقش مهمی را در دیدهشدن ظرفیتهای استان ایفا میکند.
حسینی با تأکید بر اینکه باید ابتدا در سیاستگذاری و سرمایهگذاری گام برداریم تا به همان نسبت آورده داشته باشیم، گفت: برنامهریزیهای نمایشگاه بهاره انجام شده و منتظر ابلاغیههای لازم هستیم.
وجود 96 بقعه متبرکه در خراسان جنوبی ظرفیتی برای رونق گردشگری مذهبی
حجتالاسلام پرویز بخشیپور نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت جاذبههای گردشگری مذهبی، گفت: در استان 96 بقعه متبرکه متبرکه وجود دارد که 10 مورد آنها اثر میراثی هستند و تعدادی نیاز به مرمت دارند.
وی افزود: یکی از راههای معرفی هرچه بهتر جاذبههای گردشگری مذهبی، برگزاری جشنوارهها و رویدادها در این اماکن است که باید مورد توجه قرارگیرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی با بیان اینکه حسینیههای خوبی در استان وجود دارد که میتوان از این ظرفیتها استفاده کرد، اظهار داشت: حسینیهٔ امام رضا(ع) در بیرجند احیاء و مرمت شده و اولین موزه وقف در سال 1380 در این مکان افتتاح شده است.
وی با اشاره به وجود کاروانسراهای تاریخی که بعضا مربوط به زمان شاه عباس صفوی هستند، بیان کرد: احیاء و مرمت این اماکن حائز اهمیت بوده و میراث فرهنگی پای کار است که امیدواریم شاهد نتایج خوب این رسیدگیها باشیم.
انتهای پیام/ 252