سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مخالفت نتانیاهو با طرح پیشنهادی موساد و شاباک برای توافق با حماس

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 25 بهمن 1402 - 07:12
رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم، طرح پیشنهادی موساد و شاباک (سازمان اطلاعات و امنیت داخلی) برای توافق با حماس را رد کرده است.
رژيم،صهيونيستي،گزارش،قاهره،مذاكرات،هيات،حماس

به گزارش خبرگزاری سما فلسطین، شبکه کان رژیم صهیونیستی گزارش داد، بنیامین نتانیاهو طرح پیشنهادی موساد، شاباک و ارتش این رژیم برای توافق با حماس بر سر تبادل اسرا را رد کرده است.
این رسانه صهیونیستی پس از پایان نشست قاهره به نقل از یک منبع سیاسی اسرائیلی گزارش داد، تغییری در موضع حماس در رابطه با پیشنهاد توافق مبادله اسرا و آتش‌بس وجود ندارد.پیش از این حماس خواستار توقف کامل حملات رژیم صهیونیستی و خروج نظامیان این رژیم از غزه شده بود.
سه‌شنبه شب رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد، مذاکرات قاهره پایان یافته و هیات رژیم صهیونیستی در حال بازگشت به تل آویو است.
کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد، هیات اسرائیلی به ریاست رئیس موساد بدون هیچ نشانه‌ای از پیشرفت قاهره را ترک کرده است.
از سوی دیگر شبکه العربیه به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد، دور کنونی مذاکرات در قاهره در مورد آتش‌بس در غزه ۲ یا سه روز طول خواهد کشید.در همین رابطه کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی به نقل از یک مقام صهیونیستی گزارش داد، شرکت هیات اسرائیلی در مذاکرات قاهره در پاسخ به درخواست جو بایدن رئیس جمهور آمریکا انجام شده است.
بر اساس این گزارش، اختلاف بین سران سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی پیش از رفتن هیات این رژیم به قاهره وجود داشت و همین امر باعث شد ژنرال نیتزان آلون در فلسطین اشغالی بماند و در مذاکرات شرکت نکند.
منبع: ایرنا