خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف بیش از ۷ میلیارد تومان لوازم آرایشی قاچاق در جنوب تهران

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 24 بهمن 1402 - 12:31
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف تعداد ۳۷۶۴۳ قلم انواع لوازم آرایشی خارجی خبر داد و گفت: ارزش اموال کشف شده بیش از ۷ میلیارد تومان اعلام شده است.
تهران،كارآگاه،افشاري،آرايشي،سرهنگ،انبار

سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۳۷ هزار قلم انواع لوازم آرایشی قاچاق خبر داد.
سرهنگ کارآگاه افشاری تصریح کرد: در پی اقدامات اطلاعاتی مشخص شد مقادیری کالای خارجی توسط خودرو‌های شوتی از جنوب کشور به اطراف تهران منتقل و سپس توسط وانت به انباری در جنوب تهران تخلیه و دپو شده و سپس به بازار ارسال می‌شود که در بازرسی مشخص شد محل یک باب انبار کالای بازرگانی بوده و کالا‌ها نیز در سامانه انبار‌ها ثبت نشده است.
وی با بیان اینکه اسناد گمرکی مربوط به سال‌های گذشته بوده و مطابقتی با کالا‌های مکشوفه نداشته است، افزود: کالا‌ها شامل تعداد ۳۷۶۴۳ قلم انواع لوازم آرایشی خارجی بود که در ادامه سوله انبار پلمب، پرونده قضایی مربوطه تشکیل و به همراه متهمان به مرجع قضائی معرفی شد.
این مقام پلیسی خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را بیش از ۷ میلیارد تومان اعلام کرده‌اند.
منبع :فارس