خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اذعان ارتش رژیم اسرائیل به هلاکت دو نظامی در نبرد‌های جنوب غزه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 23 بهمن 1402 - 09:47
ارتش رژیم صهیونیستی به هلاکت دو نظامی دیگر این رژیم در جنوب غزه اذعان کرد.
رژيم،غزه،صهيونيستي،جنگ،نظاميان،ارتش،نظامي،اعلام،صهيونيست

به نقل از خبرگزاری شهاب، منابع وابسته به رژیم صهیونیستی اعلام کردند که دو نظامی این رژیم در نبرد‌های جنوب غزه به هلاکت رسیده اند.
کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این نظامیان در جریان شلیک گلوله ضدزره کشته شده اند.
ارتش رژیم صهیونیستی همچنین گزارش داد که سه نظامی این رژیم در نبرد‌های جنوب نوار غزه به شدت زخمی شده و حالشان وخیم است.
این درحالی است که تاکنون ارتش رژیم صهیونیستی به کشته شدن ۵۶۶ افسر و نظامی از هفتم اکتبر گذشته اذعان کرده که ۲۲۹ نفر از آن‌ها در نبرد‌های زمینی غزه به هلاکت رسیده اند.
ارتش رژیم صهیونیستی که از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» در ۷ اکتبر هر روز قطره چکانی اسامی شماری از نظامیان کشته شده خود را اعلام می‌کند، با گذشت بیش از ۴ ماه از جنگ غزه، حجم خودسانسوری خود را بسیار بالاتر برده است.
بسیاری از خانوداه‌های نظامیان صهیونیست از سرنوشت فرزندان اعزامی خود به نوار غزه، اطلاع کمی دارند.
کتمان آمار حقیقی شمار بالای تلفات نظامیان صهیونیست در جنگ علیه غزه، به دلیل ترس از واکنش‌های بیشتر در سطح داخلی در سرزمین‌های اشغالی صورت می‌گیرد.
شمار تانک ها، خودرو‌های زرهی، نفربر‌ها و بولدوزر‌های منهدم شده صهیونیست‌ها در طول جنگ غزه نیز از مرز ۹۰۰ دستگاه گذشته که خسارت سنگینی برای صهیونیست‌ها محسوب می‌شود؛ البته باید ده‌ها خودرو و تانک منهدم شده صهیونیست‌ها در شمال فلسطین اشغالی توسط حزب الله را نیز به آن افزود.
این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که مدت زمان خدمت نظامی برای مردان و زنان در ارتش این رژیم به سه سال افزایش یافته است.
پیشتر رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده بودند، نظامیان صهیونیست که از جنگ غزه بازگشته‌اند تمایلی برای حضور مجدد در جبهه‌های جنگ ندارند.
همچنین بسیاری از این افراد پس از خروج از میدان‌های جنگ، دچار مشکلات روحی و روانی شده‌اند.