خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عرضه اوراق با نرخ سود 30 درصد تمدید نمی‌شود - تسنیم

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 23 بهمن 1402 - 09:13
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: عرضه اوراق با نرخ سود 30 درصد سیاست موقت بانک مرکزی است و با رسیدن به سقف مشخص تمدید نمی شود.
اوراق،سياست،خاندوزي،گواهي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره اینکه آیا انتشار اوراق گواهی خاص با نرخ سود 30 درصدی برای ماه‌های آینده هم ادامه می‌یابد؟
اظهار کرد: قرار نیست این سیاست ادامه‌دار باشد.
وی افزود: انتشار اوراق گواهی خاص با نرخ سود مذکور، سیاست موقت بانک مرکزی است و تا سقف مشخصی عرضه می‌شود.
خاندوزی گفت: به محض خاتمه سقفی که بانک مرکزی برای عرضه این اوراق از سوی شبکه بانکی تعیین کرده، فروش اوراق دیگر قابلیت ادامه نخواهد داشت؛ چون این سیاست برای سپرده خاص پروژه‌های ویژه تعریف شده است.
انتهای پیام/