خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار امیرعبداللهیان با رئیس مجلس لبنان

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 21 بهمن 1402 - 15:48
وزیر امور خارجه کشورمان امروز با نبیه بری، رئیس مجلس لبنان دیدار و رایزنی کرد.
فلسطين،فلسطيني،مقاومت،ملت،ديدار،غزه،لبنان،امور،وزير،رهبران

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه رایزنی‌های خود در بیروت بعدازظهر امروز شنبه با نبیه بری، رئیس مجلس لبنان دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار در خصوص آخرین تحولات دوجانبه، منطقه‌‌ای و بین‌المللی رایزنی شد.
وزیر امور خارجه کشورمان پیشتر نیز با نجیب میقاتی، نخست وزیر پیشبرد امور در لبنان، سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان و رهبران گروه‌های مقاومت فلسطینی دیدار و گفتگو کرده بود.
امیرعبداللهیان در دیدار با رهبران مقاومت فلسطینی ضمن تبریک پیروزی‌های مقاومت در میدان، خاطرنشان کرد: یکی از دستاوردهای نبرد طوفان الاقصی این بود که مسئله فلسطین مجدداً به موضوع اصلی جهان اسلام و جامعه جهانی تبدیل شد و مقاومت نیز توانست جایگاه و نقش غیرقابل انکار خود را در صحنه فلسطین و معادلات منطقه، تثبیت نماید.
امیرعبداللهیان همچنین با تأکید بر اولویت توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در غزه و کرانه باختری، اهمیت اتخاذ موضع یکپارچه و متحد گروه‌های فلسطینی در مدیریت ابتکارهای سیاسی مطرح‌شده برای پایان جنگ علیه غزه، امدادرسانی به مردم بی‌پناه غزه و تبادل اسرا را یادآور شد.
رییس دستگاه دیپلماسی با اشاره به مذاکرات و رایزنی‌های هفته‌های اخیر خود با مقامات کشورهای مختلف و سازمان‌های بین‌المللی، افزود: این تنها ملت فلسطین و گروه‌های فلسطینی هستند که از حق انحصاری برای تعیین سرنوشت خود برخوردارند و دیگر بازیگران منطقه‌ای و بین‌المللی باید از تحمیل طرح‌های خود از خارج از فلسطین بر ملت فلسطین خودداری نمایند و اجازه دهند ملت فلسطین در خصوص سرنوشت خویش و بر اساس سازوکارهای مورد توافق فلسطینی تصمیم بگیرند.
انتهای پیام/