خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کسب رتبه نخست کشور با 5 هزار هکتار فضای گلخانه‌ای در استان تهران - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 21 بهمن 1402 - 13:12
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: با 5 هزار هکتار فضای گلخانه ای در استان تهران به لحاظ سطح و توسعه در جایگاه نخست کشور قرار داریم.
استان،كشت،توسعه،تهران،كشاورزي،حوزه،سطح

جبرئیل برادری در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در استان تهران، با اشاره به محدودیت منابع پایه در استان تهران اظهار داشت: یکی از رویکردهای سازمان جهاد کشاورزی استان تهران توسعه کسب‌وکارهای گلخانه‌ای است که باتوجه‌به سیاست‌ها و برنامه‌های اقتصاد مقاومتی ما الزام به توسعه این صنایع داریم.
با توجه‌ به شرایط اقلیمی استان باید توسعه کشت فضای باز را به محیط‌های کنترل شده انتقال دهیم.
وی با تأکید بر اینکه با این رویکرد در سازمان جهاد کشاورزی چند هدف را دنبال می‌کنیم، گفت: افزایش عملکرد در واحد سطح، استفاده بهینه از منابع محدود آب‌ و خاک و اشتغال و کسب‌وکارهای مرتبط با این بخش از اهداف ماست، بنابراین توسعه کشور در حوزه گلخانه یکی از مولفه‌های تأثیرگذار در حوزه امنیت غذایی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با بیان اینکه در استان تهران هم به لحاظ سطح و هم به لحاظ توسعه جایگاه اول کشوری داریم، ادامه داد: گلخانه‌های سطح استان تهران به بیش از 5 هزار هکتار رسیده و سالانه یک بیش از یک میلیون تن محصولات کشاورزی سبز صیفی در حوزه گلخانه‌ای تولید می‌کنیم.
با رویکردی که ما دنبال می‌کنیم و باتوجه‌به رعایت الگوی کشت، باید کشت در حوزه گلخانه‌ای را توسعه بدیم.
برادری با بیان فواید و مزایای استفاده از کشت گلخانه‌ای در پایان خاطرنشان کرد: با این نوع کشت هزینه تولید کمتر شده و میزان تولید در سطح زیر کشت افزایش یافته برای تولیدکنندگان صرفه اقتصادی بیشتری دارد.
انتهای پیام/