خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشن "معراج" و "اسرا" در مسجدالاقصی+ عکس

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 20 بهمن 1402 - 17:40
اسرا،مسجدالاقصي،معراج،سوره،جشن،محمّد

به گزارش مشرق، محسن فایضی با انتشار تصاویری از برگزاری جشن "معراج" و "اسرا" در مسجدالاقصی در کانال تلگرامی خود نوشت:
امروز هم زمان با 27 رجب, هزاران فلسطینی برای گرامی داشتن یاد معراج و نزول سوره اسرا به مسجدالاقصی رفتند و کودکان به جشن و شادی گذراندند.
"اسرا" به معنای سفرشبانه است....و بدلیل ایات ابتدایی حول معراج پیامبر و مسجدالاقصی , این سوره به این نام یعنی اسرا نام گذاری شده است.
سُبْحَانَ الَّذِی أَسْرَیٰ بِعَبْدِهِ لَیْلًا مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَی الْمَسْجِدِ الْأَقْصَی الَّذِی بَارَکْنَا حَوْلَهُ لِنُرِیَهُ مِنْ آیَاتِنَا ۚ إِنَّهُ هُوَ السَّمِیعُ الْبَصِیرُ
منزّه و پاک است آن که شبی بنده اش[ محمّد (صلی الله علیه وآله وسلم)] را از مسجدالحرام به مسجد الاقصی که پیرامونش را برکت دادیم، سیر داد، تا از نشانه هایِ [عظمت و قدرت ]خود را به او نشان دهیم؛ یقیناً او شنوا و داناست.
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.