خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان ملل در کنفرانس سازش بحرین شرکت می‌کند

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 23 خرداد 1398 - 10:37
سازمان ملل متحد اعلام کرد، دستیار هماهنگ‌کننده سازمان ملل در امور خاورمیانه را برای مشارکت در «کنفرانس اقتصادی بحرین»، که نخستین گام در آغاز بخش اقتصادی طرح صلح ادعایی موسوم به «معامله قرن» است را اعزام خواهد کرد.
بحرين،ملل،سازمان،فلسطينيان،كنفرانس،صلح

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، «فرحان حق» سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد، «جیمز مک‌گورک» دستیار هماهنگ‌کننده سازمان ملل در روند صلح در خاورمیانه برای نشست در کنفرانسی، که قرار است در روزهای 25 و 26 ژوئیه آینده برگزار شود، به بحرین خواهد رفت.
«جرد کوشنر» داماد و مشاور ارشد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا طرح موسوم به «معامله قرن» را برای ایجاد صلح میان رژیم صهیونیستی و فلسطینیان تدوین کرده است؛ این طرح، که کاملا یک‌سویه و به نفع اسرائیل است با مخالفت قاطع فلسطینیان همراه شده است.
تأخیر احتمالی کنفرانس بحرین در سایه تحریم گسترده آن از سوی کشورهای عربی و اروپایی
این در حالی است که پیشتر سازمان ملل متحد در اواخر ماه می اعلام کرده بود که «قصد ندارد» نماینده‌ای به «کنفرانس بحرین» اعزام کند.
انتهای پیام/