صندوقهای قرضالحسنه در کردستان راهاندازی شود - تسنیم
نماینده ولی فقیه در استان کردستان، گفت: نبود صندوق قرض الحسنه در کشور به ویژه در استان کردستان به تعداد انگشتان یک دست هم نیست که این یکی از مشکلات است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی پیش از ظهر امروز در همایش تجلیل از موسسات خیریه که در اردوگاه علی ابن ابیطالب(ع) واقع در جاده روستای قار برگزار شد، با اشاره به بخشی از آیه 90 سوره نحل «إِنَّ اللَّهَ یَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِیتَاءِ ذِی الْقُرْبَىٰ» اظهار داشت: همانا خدا (خلق را) فرمان به عدل و احسان میدهد و به بذل و عطاء خویشاوندان امر میکند.
وی ضمن قدردانی از تلاشهای خیرین گفت: کسانی که در این راه قدم برمیدارند، انسانهای منصف، شایسته و شایسته تقدیر هستند.
نماینده ولیفقیه در استان کردستان افزود: خیرین از وقت، زندگی، جوانی و استراحت خود گذشته و در راه کارهای خیرخواهانه و خداپسندانه گام بر میدارند که مداخله در این کار باعث افتخار است.
وی تلاشهای خیرین در استان کردستان را بسیار ارزشمند و اتحادآفرین دانست و افزود: نبود صندوق قرضالحسنه در کشور به ویژه در استان کردستان به تعداد انگشتان یک دست هم نیست که این یکی از مشکلات است.
همه بارها را نباید حکومت و دولت به دوش بگیرد بلکه باید خیرین نیز پای کار بیایند.
پورذهبی با بیان اینکه خداوند انسان را به نیکوکاری دعوت کرده است، از همه کردستانیها خواست که هر کس به سهم خود همنوعانش را جهت کمک به نیازمندان دعوت کند.
امیدواریم سرانه درآمد خانوارهای کردستانی افزایش یابد
اسماعیل زارعیکوشا، استاندار کردستان نیز در این جلسه خیرین را مروجان کار نیک در جامعه توصیف کرد و اظهار داشت: ساختار دین مبین اسلام و تدابیری که خالق حکیم در محتوای دین برای ما امر فرموده، به گونهای است که اگر همه به آن عمل کنیم، یقیناً دیگر شاهد فقیر در جامعه نخواهیم بود.
وی گفت: وقتی ما در جامعه شاهد نیازمندان و فقرایی هستیم که در سختترین شرایط زندگی میکنند، به معنای آن است که هنوز جامعه اسلامی نشده است.
خیرین در مسیر اسلامی کردن جامعه قدم گذاشتهاند.
استاندار کردستان با ابراز خرسندی از اینکه استان کردستان به دیار دارالاحسان معروف است، افزود: این سبقه قدمت کار خیر و نیکوکاری را میرساند، گرچه وظیفه دولت اصلاح ساختار اقتصادی جامعه و از بین بردن فقر در جامعه است اما این کار به آسانی امکانپذیر نیست چراکه در شرایط کنونی دچار مشکلات مزمن و بیماری اقتصادی ناشی از تأثیرات بینالملل هستیم.
وی تصریح کرد: دولت وظیفه دارد که زمینه را برای تحقق نیتهای خیر افراد خیرین و نیکوکار فراهم کند.
کما اینکه خیرین کردستانی در عرصههای مختلف فعالیت کرده و امیدواریم این روند همچنان ادامه و مروج کار خیر باشند.
زارعیکوشا بیان کرد: امیدواریم استان کردستان با ظرفیتهای موجود و اقداماتی که آغاز شده، سرانه درآمد خانوارها و کارهای خیرخواهانه افزایش یابد.
در احسان و کار خیر امروز و فردا نکنیم
ماموستا سیداحسن حسینی، امام جمعه موقت سنندج نیز در این مراسم با بیان اینکه فقرا و نیازمندان نزد خداوند متعال جایگاه والایی دارند، اظهار داشت: باید کاری کنیم که فقیر در جامعه نماند، کمکهای مردمی برای فقرزدایی باشد نه گداپرروری.
وی با تأکید بر اینکه در احسان و کار خیر امروز و فردا نکنیم!
گفت: کمکهای خیرخواهانه به نیازمندان را بازگو نکنیم، یقیناً در روز قیامت این اقداماتمان به دادمان میرسد.
امام جمعه موقت سنندج در پایان سخنان خود شرکت در انتخابات را ضروری دانست و تصریح کرد: انتخابات موجب تجدید حیات و آبروی نظام است، بنابراین باید همه با هم با حضور گسترده در پای صندوقهای رأی، از انقلاب اسلامی دفاع کنیم.
به گزارش تسنیم، این همایش در حالی برگزار شد که در پایان از تعدادی از خیرین که همواره در همه برنامهها جزو چهرههای تکراری و مجیزگوی مسئولان هستند، تقدیر شد اما خبری از خیرینی که در روستاها و نقاط دور افتاده مشغول کارهای خیرخواهانه هستند، نبود.
انتهای پیام/484/