خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش برف و باران در تهران

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 17 بهمن 1402 - 16:45
اداره کل هواشناسی استان تهران، بارش برف و باران همچنین وزش باد را برای نواحی شمالی و غربی پیش‌بینی کرد.
استان،دماي،باد،وزش،بهمن،ماه،تهران،سانتيگراد

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگو‌های همدیدی، امروز (۱۷ بهمن ماه) با گذر موج ضعیفی از استان، آسمان نیمه ابری تا ابری در پاره‌ای نقاط به‌ویژه نواحی شمالی و غربی، گاهی بارش برف و باران و وزش باد در ارتفاعات مه آلودگی و بارش برف و گاهی کولاک برف پیش‌بینی می‌شود.
همچنین در بعضی ساعات امروز تا صبح فردا ۱۸ بهمن ماه در سطح استان به ویژه عصر امروز در نیمه جنوبی و ارتفاعات وزش باد شدید تا خیلی شدید دور از انتظار نیست.
طبق پیش بینی هواشناسی امروز در نیمه شمالی و جنوب شرق کشور وزش باد شدید بوده که در برخی مناطق منجر به وقوع پدیده گردوخاک می‌شود.
روز‌های چهارشنبه تا شنبه هفته آینده پدیده بارشی در کشور نخواهیم داشت.
از ظهر چهارشنبه به‌تدریج جوی پایدار روی استان مستقر می‌شود و تا شنبه ۲۱ بهمن ماه وضعیت جوی استان آسمانی صاف تا کمی ابری، در مناطق پرتردد و صنعتی همراه با انباشت تدریجی آلاینده‌ها و در بعضی ساعات کاهش کیفیت هوا و غبار محلی مورد انتظار است همچنین امشب کاهش نسبی دمای کمینه و از پنجشنبه ۱۹ بهمن ماه روند افزایش نسبی دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.
آسمان تهران چهارشنبه ۱۸ بهمن‌ماه صاف، گاهی افزایش باد با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه ۱۹ بهمن‌ماه صاف در بعضی ساعت‌ها غبار محلی، گاهی وزش باد با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای ۱۳- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
منبع: مهر