خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایدها ونبایدهای غذایی در مبتلایان به بیماری‌های کبدی

ایسنا | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 23 خرداد 1398 - 06:56
یک فوق تخصص گوارش و کبد درباره رژیم غذایی مبتلایان به هپاتیت «سی» توضیح داد.
هپاتيت،كبد،مبتلايان،بيماران،غذايي

یک فوق تخصص گوارش و کبد درباره رژیم غذایی مبتلایان به هپاتیت «سی» توضیح داد.
دکتر سیدموید علویان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره رژیم غذایی که مبتلایان به هپاتیت «سی» باید رعایت کنند، گفت: در مورد نوع رژیم غذایی و آنچه که بیماران مبتلا به هپاتیت «سی» باید بیشتر و یا کمتر میل کنند، عقاید مختلفی وجود دارد، اما آنچه مهم است تعیین شدت بیماری کبدی است.
وی با بیان مبتلایان به هپاتیت «سی» باید از رژیم‌های سخت دوری کنند، افزود: باید توجه کرد که کبد نقش مهمی در سوخت‌وساز بدن بازی می‌کند و در صورت تخریب آن، کالری کافی به بدن نمی‌رسد.
از طرفی با تخریب کبد، ‌ دیگر امکان دفع سموم حاصل از سوخت‌وساز مواد نیز ممکن نخواهد بود.
علویان تاکید کرد: در صورت شدید بودن بیماری کبدی، بیمارارن باید از مصرف زیاد مواد گوشتی خصوصاً گوشت قرمز خودداری کرده و به جای آن از گوشت سفید مانند ماهی، مرغ و پروتئین‌های گیاهی استفاده کنند.
وی همچنین گفت: مصرف سبزیجات و میوه‌های تازه که سرشار از مواد آنتی‌اکسیدان هستند نیز برای این بیماران بسیار مفید است.
همچنین بیماران مبتلا به هپاتیت «سی» باید از مصرف غذاهای دودی که دارای نیترات هستند نیز خودداری کنند.
انتهای پیام